Ειδήσεις

Με το Δήμαρχο Σοφάδων συναντήθηκε η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας Λεμεσού


Τον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο επισκέφτηκε η αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας Λεμεσού που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο νομό Καρδίτσας. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αδελφοποίησής της με το Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας.

Την αντιπροσωπία των Κυπρίων συνόδευε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος. Κατά την επίσκεψη οι Τρίτεκνοι ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Σοφάδων για τη συνεργασία μεταξύ των δυο συλλόγων που επικυρώθηκε επισήμως με την υπογραφή πρωτοκόλλων αδελφοποίησης.

Τα σχετικά πρωτόκολλα υπεγράφησαν στις αρχές του έτους στην πόλη της Λεμεσού μέσα σε άριστο κλίμα, με τον Σύλλογο Τριτέκων της Καρδίτσας να ανταποδίδει τη φιλοξενία .

Από την πλευρά του ο εκτελών χρέη Προέδρου της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας Λεμεσσού κ. Νικ. Χαραλάμπους ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή, εξέφρασε την αγωνία και την ανησυχία του για τα ζητήματα των Τριτέκνων που εν μέσω κρίσης απωλέσθηκαν κατακτήσεις και δικαιώματα που είχαν εξασφαλιστεί.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Κυπριακής αντιπροσωπείας για την επίσκεψη και για τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και απόψεις που κατέθεσαν, επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσει να στηρίξει τους τρίτεκνους με τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτει και θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια των τριτέκνων .

Να σημειωθεί ακόμη ότι τα μέλη Κυπριακής αντιπροσωπείας με αφορμή την παρουσία τους στο Δήμο Σοφάδων, επισκέφτηκαν τα Λουτρά Σμοκόβου και τη Ρεντίνα.

 

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα για την ανάπτυξη κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε ορεινές περιοχές
Επόμενο άρθρο Ένωση Καταναλωτών Θεσσαλίας : Είναι το Internet επικίνδυνο για τα παιδιά;