Με το δεξί ξεκίνησε η κολυμβητική χρονιά για την Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας & τον ΑΣΚ Ολυμπιακός


 

Παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης της αγωνιστικής ομάδας και του τμήματος τεχνικής κολύμβησης, λόγο της άνισης κατανομής των διαδρομών από τον ΔΟΠΑΚ, το τμήμα τεχνικής Κολύμβησης συμμετείχε σε προπονητικό camp και ημερίδα ορίων που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Λαρισαϊκός – Τιτάνες στο Ε.Α.Κ. Λάρισας την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014.
Η Α.Κ.Α.Κ. συμμετείχε στην ημερίδα ορίων με τον 15χρονο αθλητή της Αθανάσιο Γκούγκλια, ο οποίος κατάφερε με επιδόσεις κοντά στα ατομικά του ρεκόρ και στα τρία αθλήματα που έλαβε μέρος (50 μ. Διπλά πέδιλα, 100 μ. Διπλά πέδιλα και 200 μ. Διπλά πέδιλα) να «πιάσει» τα όρια συμμετοχής όχι μόνο στα επερχόμενα πρωταθλήματα κατηγοριών (χειμερινό και θερινό), αλλά και στο πρωτάθλημα ανδρών (κατηγορίας OPEN) της Τεχνικής Κολύμβησης.
Σειρά παίρνουν το επόμενο Σάββατο 29/11/2014 οι μικροί μας αθλητές στην ημερίδα που θα γίνει στη Λάρισα με την επωνυμία κολυμβητικοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών “Αντώνης Δρόσος”.
Θερμά συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός που αγωνίζεται καθημερινά για να προάγει το άθλημα της κολύμβησης στην πόλη μας και για να αναδείξει την καρδιτσιώτικη κολύμβηση σε πανελλαδικό επίπεδο. Συγχαρητήρια και στον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Γιώργο Θώδη που είναι επιφορτισμένος με τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.
Θα θέλαμε τέλος να ζητήσουμε την αρωγή, έστω και τώρα, του Δήμου Καρδίτσας στην ορθολογική κατανομή των ωρών χρήσης της πισίνας με καθαρά αξιοκρατικά και όχι με άλλου είδους κριτήρια όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Προηγούμενο άρθρο H Περιφέρεια Θεσσαλίας καταγγέλλει τη βία κατά των γυναικών
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 133 έτη από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας