Ειδήσεις

Με 5 επίλεκτους αθλητές η Α.Κ.Α.Κ. και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός


Άλλη μια διάκριση και αναγνώριση ήρθε για την Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) και τον ΑΣΚ Ολυμπιακός. Η κολυμβητική συνεργασία της Α.Κ.Α.Κ. και του ΑΣΚ Ολυμπιακός, η οποία εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας πανελληνίως αποδεικνύει πως δίκαια θεωρείται μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Αυτό αποδεικνύεται μετά από την ένταξη πέντε (5) κολυμβητών και κολυμβητριών της στο φετινό αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), το οποίο αφορά επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες κολύμβησης, ηλικίας από 12 έως 15 ετών (γεν. 2002-03-04-05) από ολόκληρη τη χώρα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας οι οποίοι με την μέχρι τώρα πορεία και εξέλιξή τους καθώς και τις επιτυχίες τους στους αγώνες εντάσσονται  στο πρόγραμμα επιλέκτων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), είναι:

  • Τσαπράζη Ειρήνη-Αγορίτσα (γεν. 2004)
  • Τσιαπέρα Χριστιάνα (γεν. 2004)
  • Δεμικέλη Αγγελική- Ειρήνη (γεν. 2005)
  • Μπλούφας Μιχαήλ (γεν. 2005)
  • Παπαστάθης Γεώργιος (γεν. 2005)

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν με βάση τα κριτήρια που ορίζει η Κ.Ο.Ε. οι κορυφαίοι αθλητές της Ελλάδος στις αναπτυξιακές ηλικίες. Η επιτυχία αυτή είναι το αποτέλεσμα των κόπων των αθλητών μας αλλά και το σωστά δομημένο προπονητικό πλάνο των προπονητών μας.

Μας γεμίζει όλους υπερηφάνεια και δύναμη για το μέλλον η επιτυχία αυτή καθώς όπως διαπιστώνεται, η κολυμβητική συνεργασία της Α.Κ.Α.Κ. και του ΑΣΚ Ολυμπιακός προχωράει με σωστά και σταθερά βήματα, μεταλαμπαδεύοντας στους αθλητές της ομάδας όλες εκείνες τις αρετές που πρέπει να έχουν προκειμένου να είναι πρώτα σωστοί αθλητές και μετά πρωταθλητές.

Για τους λόγους αυτούς αξίζει να εμπιστευτούμε όλοι τα παιδιά μας στην Α.Κ.Α.Κ. και τον ΑΣΚ Ολυμπιακός, διότι γνωρίζουν την κολύμβηση αποδεδειγμένα και διαχρονικά όσο κανείς άλλος στην πόλη μας. Η επίσημη αναγνώριση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), στους αθλητές και στις αθλήτριές μας, είναι αδιάψευστος και αδιάσειστος παράγοντας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή της προαγωνιστικής ομάδας Κώστα Γκαρνάκη ο οποίος και κατά την περσινή περίοδο ήταν ο προπονητής των παραπάνω επίλεκτων αθλητών και αθλητριών, διότι χωρίς τις δικές του προπονητικές γνώσεις και προσπάθειες δεν θα είχαμε επιτύχει αυτά τα μοναδικά αποτελέσματα.

Τη φετινή χρονιά οι επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες προπονούνται με το τμήμα της αγωνιστικής ομάδας με προπονήτριες την Νατάσα Θώδη και την Ευγενία Δρόσου στοχεύοντας ακόμη ποιο ψηλά.

Συγχαρητήρια από το Δ.Σ. στους αθλητές και τις αθλήτριές μας, στο προπονητικό μας επιτελείο και στους αφανείς ήρωες, τους γονείς των παιδιών!

 

Προηγούμενο άρθρο Π. Χαρίτος : Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Ελλήνων Τσιγγάνων Ρομά
Επόμενο άρθρο Ασ. Σκόνδρα : Ο ανασχηματισμός έγινε, πιστεύει κανείς στην επιτυχία του;