Ειδήσεις

Μητρώο Απασχόλησης δημιουργεί ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα


Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της φτώχειας και συνάμα μείωσης του ποσοστού ανεργίας έχει καταρτίσει το Μητρώο Απασχόλησης του Δήμου. Στόχος αυτού είναι να συγκεντρωθούν τα ονόματα όλων των εν δυνάμει εργαζόμενων από ανειδίκευτους εργάτες γης, τεχνίτες κάθε ειδικότητας, μέχρι ανθρώπους που μπορούν να απασχοληθούν στον τομέα του Τουρισμού.

 Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τους άνεργους της περιοχής με προτεραιότητα τους μακροχρόνια άνεργους, οι οποίοι θα μπορούν να απασχοληθούν μόνιμα ή περιστασιακά σε πάσης φύσεως εργασίες. Για αυτή την εποχή υπάρχει ζήτηση εργατών γης για συλλογή πατάτας στα κτήματα του Κρυονερίου, καθώς και ζήτηση εργατών για μεταφορά καυσόξυλων στα χωριά της λίμνης.

 Όσοι από τους ανέργους ή και αναζητούντες εργασία, μόνιμοι δημότες, θέλουν να επιβεβαιώσουν τη διαθεσιμότητα τους για απασχόληση μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας, με έδρα το Δημαρχείο Μορφοβουνίου κατά τις εργάσιμες ημέρες , ή να επικοινωνούν  στο τηλέφωνο 24413-52216, με στελέχη του προγράμματος «Κοινότητα».

 Το ίδιο ισχύει για όσους θέλουν να απασχολήσουν πρόσκαιρα ή για περισσότερο χρονικό διάστημα εργάτες, υπάρχει κατάλογος για κάθε χωριό, ο οποίος διατίθεται από το ίδιο πρόγραμμα, με απόλυτη εμπιστευτικότητα και δε δημοσιοποιείται για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Προηγούμενο άρθρο Ιερά Αγρυπνία επί τη ανακομιδή των ιερών λειψάνων του εν αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου
Επόμενο άρθρο ΕΟΔΥ για κοροναϊό: 156 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο – Κανένα στην Καρδίτσα