Ειδήσεις

Μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη παράσταση


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και κάποια έχει σοβαρό πρόβλημα. Σιχαίνεται τα κάλαντα….. ¨Τι θα συμβεί όμως; Θα καταφέρουν τα παιδιά να της αλλάξουν την καρδιά;¨

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην απάντηση σ΄ αυτό έδωσαν το πρωί της Παρασκευής οι μαθητές του  Δ2του 2ου  Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων, με τη βοήθεια της δασκάλας τους κ. ΧαράςΠαπαδήμουΆγγελοι και χριστουγεννιάτικες φιγούρες καλωσόρισαν τους θεατές. Σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρακι ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, οι μικροί ερασιτέχνες  ηθοποιοί, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους, γεμάτοι ενθουσιασμό  και όρεξη, ανέβασαν την παράσταση ¨Φρικαντέλα η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα¨.  Κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες να μεταπείσουν τη Φρικαντέλα και να την κάνουν να αγαπήσει ¨όλα τα καλά.¨ Γλίτωσαν από τη φυλακή τις χριστουγεννιάτικες φιγούρες ώστε να χαρούν τις γιορτές και τα δώρα τους όλου του κόσμου τα παιδιά.

%cf%83%ce%bf%cf%863Ο αυθορμητισμός των μικρών ηθοποιών και  η αμεσότητά τους που άγγιζε τα όρια του επαγγελματισμού ενθουσίασαν και συγκίνησαν τους θεατές που ξέσπασε σε παρατεταμένοχειροκρότημα.

Στο τέλος της παράστασης όλοι αντάλλαξαν ευχές για ευτυχισμένα Χριστούγεννα και χαρούμενη Πρωτοχρονιά,   ευχήθηκαν υγεία, αγάπη και ειρήνη στα παιδιά όλου του κόσμου.

Προηγούμενο άρθρο Μεγάλο αφιέρωμα στην ΙΡΑ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας