Μια εξαιρετική ομάδα καθηγητριών στο Ωδείο Ευθυμιάδη


Είναι γνωστό ότι η διδασκαλία του τραγουδιού είναι μία επίπονη και δύσκολη εκπαιδευτική διαδικασία γιατί απαιτείται η συνέργεια του δάσκαλου, του παιδαγωγού και του καλλιτέχνη. Επειδή δε η καλλιέργεια της ανθρώπινης φωνής είναι μια σύνθετη, επιστημονική  διαδικασία απαιτείται εξειδικευμένη γνώση και ως προς την παραγωγή του ήχου και της φωνής.

Μία σημαντική ευκαιρία έχουν όσοι θέλουν να σπουδάσουν τραγούδι στην Καρδίτσα, αφού ο Νίκος Ευθυμιάδης θα συνεργαστεί και με μια εξαιρετική ομάδα καθηγητριών τραγουδιού με σπουδαία και πολυσχιδή Εκπαιδευτική και Καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Όλες οι καθηγήτριες είναι έμπειρες και εξαιρετικές δασκάλες μονωδίας με μεγάλη προϋπηρεσία σε Ωδεία της Θεσσαλίας.

Επίσης έχουν πραγματοποιήσει πολλές και σημαντικές συναυλίες με συμφωνικές ορχήστρες, ορχήστρες σύγχρονης μουσικής, μιούζικαλ και τζαζ.

Η ομάδα καθηγητριών θα διδάξουν φέτος τραγούδι στο Ωδείο Καρδίτσας –  Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης. Η ομάδα καθηγητριών, διδάσκει κλασικό και σύγχρονο τραγούδι, jazz, musical, ορθοφωνία.
Το μάθημα είναι ατομικό και έχει ως ιδανικό στόχο την αναγνώριση των αδυναμιών του εκάστοτε μαθητή ,την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής του, την διεύρυνση της αντίληψης του και εν κατακλείδι την ανακάλυψη της μαγείας της φωνητικής μουσικής.

Διδάσκονται:

~ανάπτυξη-αναγνώριση της διαφραγματοπλευρικής αναπνοής μέσα από  φωνητικές ασκήσεις,

~ορθοφωνία,σωστή στάση σώματος(Alexander TEXΝΙΚΗ)
~ορθοσωμική, βασικές αρχές της γιόγκα

~ανάπτυξη ρεπερτορίου διεθνους και ελληνικού

~σωστή ερμηνεία ,καταπολέμηση του φόβου της σκηνής(STAGE FEAR)

~voice and boby control Exercises

~μελοδραματική τέχνη

~triple threat(τραγούδι, υποκριτική, κίνηση)

Η παρουσία όλης της εξειδικευμένης ομάδας στην Καρδίτσα προσφέρει την δυνατότητα εμβάθυνσης των σπουδών στο τραγούδι (σύγχρονο και κλασσικό).

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στην Γραμματεία του Ωδείου, Κολοκοτρώνη 38 και Ύδρας, στα τηλ: 24410-75440/42896  και στο e-mail: nke@otenet.gr.

 

 

         

 

Προηγούμενο άρθρο Απόστολος Κολοκύθας : «Ο Δήμος ενεργεί σπασμωδικά και με σκοπιμότητες»
Επόμενο άρθρο Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Μηνά Καρδίτσας