Μια πρωτόγνωρη και ζεστή εκδήλωση στην Τοπική Κοινότητα Μητρόπολης


Για τρεις ολόκληρες ώρες από τις τέσσερις μέχρι τις επτά η πλατεία της Μητρόπολης πλημμύρισε από μικρά παιδιά αλλά και ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλησαν να γιορτάσουν μαζί με το τοπικό συμβούλιο και το Μορφωτικό Σύλλογο τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Στην αρχή ο κλόουν ANGELINO με τα καμώματά του ζωγράφισε το γέλιο σε όλα τα πρόσωπα των μικρών μαθητών.  Στη συνέχεια μοιράστηκαν σπιτικά παρασκευάσματα.

Απέραντος πάγκος γέμισε από πίτες και γλυκά που με πολύ μεράκι και όρεξη παρασκεύασαν γυναίκες της Μητρόπολης.

Όταν έπεσε το σκοτάδι ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Κουκουζέλης Βάϊος, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και  αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, τους συγχωριανούς επιχειρηματίες για τις χορηγίες τους, τους εθελοντές  και ιδιαίτερα τον μορφωτικό σύλλογο για την μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο δημιουργώντας μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με την ταυτόχρονη ρήψη πολύχρωμων βεγγαλικών.

Η χορωδία του δημοτικού σχολείου δίπλα στο φωταγωγημένο έλατο τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ο Αι Βασίλης μοίρασε δωράκια στα παιδιά.

Από την πλευρά του Μορφωτικού Συλλόγου η πρόεδρος κα Ελευθερία Καρκαλέτση ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Ηταν μια πρωτόγνωρη εκδήλωση η οποία άρεσε πολύ και όπως δήλωσε ο πρόεδρος επιθυμία του είναι να καθιερωθεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος Φώτιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ψημμένος Κων/νος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κουρκούνας Βασίλειος, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Φράγκος Δημήτριος και οι δάσκαλοι.

 

Προηγούμενο άρθρο Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημ. Γιολδάση
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη απογευματινή εκδήλωση