Ειδήσεις

Μνημόσυνο για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς


Την Κυριακή το πρωί στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου στους Αγ. Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου Καρδίτσας, τελέσθηκε σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο για τους Αστυνομικούς που έπεσαν στο καθήκον.  “Για ακόμη μία χρονιά η Ελληνική Σημαία που σκέπασε τα σώματα των Ελλήνων Αστυνομικών έγινε η αιτία να υποσχεθούμε στους Συναδέλφους μας ότι δεν τους ξεχνούμε, ότι το αίμα που σημάδεψε το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πήγε χαμένο.  Εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την δικαιοσύνη, να προστατεύουμε τον έντιμο πολίτη από τον ανέντιμο και παράνομο, να είμαστε το χέρι βοηθείας και ασφάλειας για όλον τον περιούσιο Ελληνικό λαό, γιατί ορκιστήκαμε σε αυτή την Ελληνική Σημαία, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μας, να θέσουμε τον εαυτό μας στην ασφάλεια του πολίτη” είπε μεταξύ άλλων ο π. Νικόλαος Υπαρχιφύλακας και Κληρικός του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ.

Κλείνοντας το μνημόσυνο ευχήθηκε να μην υπάρξουν άλλοι αιφνίδιοι θάνατοι στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας διότι είναι πολύ σκληρό να έρχεται το περιπολικό στο σπίτι και εντεταλμένος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. να ανακοινώνει στους οικείους τον θάνατο του Αστυνομικού.

Την Δ.Α. Καρδίτσας εκπροσώπησε ο Δ/της του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Α/Α΄ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ Απόστολος ενώ τίμησαν με την Παρουσία τους ο Δ/της του Α.Τ. Μουζακίου και Πρόεδρος της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας Υ/Α΄ ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος, ο Δ/της του Α.Τ. Σοφάδων Υ/Α΄ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Τρικάλων Κος ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κωνσταντίνος, ο Αρχ/κας ΦΛΩΚΑΣ Ιωάννης της Δ.Α. Τρικάλων, μέλος της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Τρικάλων και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων, καθώς Αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Δ.Α. Καρδίτσας, Συνταξιούχοι, και μέλη οικογενειών που έχασαν πρόσφατα Αστυνομικό.
Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας για την Ημέρα της Γυναίκας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας