Μοναδική μουσική παράσταση των «Opera Chaotique» στον «Φιλόνεικο»


Μια μοναδική μουσική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το περασμένο Σάββατο, όσοι βρέθηκαν στον «Φιλόνεικο». Το πρώτο live του καλοκαιριού ξεκίνησε με τους OperaChaotique, εκεί όπου επίτιμοι καλεσμένοι τους ήταν  ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ, ο Τσάρλς Μπουκόβσκι, το Φάντασμα της Όπερας, η Βασίλισσα των Βουντού, η Κάρμεν, και ο Δον Ζουάν.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, ο Tenorman και ο VoodooDrummer ερμήνευσαν πολλές επιτυχίες τις οποίες διασκεύασαν πότε σε τζαζ ή punk. συναντώντας παράλληλα την Αφρικανική κουλτούρα, το μιούζικαλ και το cabaret. Διασκευασμένες με τον δικό τους τρόπο και με διάθεση χαοτικά χιουμοριστική, οι OperaChaotiqueκατόρθωσαν με τη μίξη διαφορετικών ειδών τέχνης μεταξύ τους, να αποσπάσουν το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού.

Επίσης, σε πλήρη προετοιμασία βρίσκεται και ο προγραμματισμός των επόμενων  δραστηριοτήτων που θα διοργανωθούν στους χώρους του Ιππικού Κέντρου και οι οποίες επικεντρώνονται στην ποιοτική ψυχαγωγία του παιδιού.

Στόχος του CityCamp είναι η διεξαγωγή μιας σειράς δράσεων οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να βρεθούν στη φύση και να απολαύσουν πολλά παιχνίδια σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον.

Τέλος, η επόμενη προγραμματισμένη μουσική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 10 το βράδυ με τον Στάθη Θεοχαράκη στο πιάνο και τη Μπέτυ Νικολέση στην ερμηνεία κομματιών ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

«Φιλόνεικος» Καφέ – Ιππικό Κέντρο. 3ο χιλ. Καρδίτσας – Σμοκόβου. Τηλ. 6932/706080.

 

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Επιτυχίες και διακρίσεις για τους μικρούς κολυμβητές του Κ.Ο.Κ.