Μουσική βραδιά στο υπαίθριο θέατρο Κτημένης αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη


Μια σπουδαία εκδήλωση απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της  Παρασκευής στο υπαίθριο θέατρο Κτημένης.   Κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη αποδοθήκαν με καλύτερο δυνατό τρόπο από την Ορχήστρα Νέων της Μουσικής Σχολής Ταμασίου και τη Μεικτή Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Λεονταρίου.

Τη μουσική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Σοφάδων κ. Παύλος Ραγιάς, κ. Φώτιος Τσέλιος, κ. Ευάγγελος Τσουκνίδας και ο κ. Κωνσταντίνος Γκουγκούδης. Η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Λεονταρίου κα Σούλα Κατσιαβριά  στον χαιρετισμό της μίλησε για την εκδήλωση και την προσπάθεια της μουσικής σχολής και τις δράσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Λεονταρίου, οι οποίες φαίνονται και με το παραπάνω. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών του Δήμου Σοφάδων κ. Παύλος Ραγιάς στο σύντομο χαιρετισμό του απηύθυνε τα θερμά του συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο αξιέπαινο έργο τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κτημένης κ. Γεώργιος Σκονδρογιάννης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Ανάβρας κ. Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, o Πρόεδρος Λεονταρίου κ. Ιωάννης Συρόπουλος καθώς και πλήθος κόσμου.

Αξίζει να σημειώσουμε το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος της εκδήλωσης, σαν διαπιστευτήριο για την πολύ καλή δουλειά που παρουσίασαν οι μαθητές της σχολής και τα μέλη της χορωδίας με την επιμέλεια φυσικά των δασκάλων μουσικής κ. Θωμά Γκορίλα και κας. Ειρήνης Ζιώγα.

Προηγούμενο άρθρο Τελετή ονομασίας-αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας, στο Ρούσσο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. τη διετία 2013-14 ο Δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Παπαλός