Ειδήσεις

Μόνιμο σπίτι αναζητεί το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας


 Τη συντονιστική επιτροπή του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Ειδικότερα, στην επίσκεψη παρέστησαν ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής και ιδρυτής του Μουσείου κ. Δημήτριος Καλλιαντζής, Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α, τα μέλη κ. Σωτήρης Κόκκαλης, Υποστράτηγος ε.α.-τ. Πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Αστυνομικός Διευθυντής ε.α.-συγγραφέας εκπαιδευτικών αστυνομικών βοηθημάτων και οι εκπρόσωποι της Διεθνoύς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας (I.P.A.) κ.κ. Γιώργος Ζαρχανής και Νικόλαος Γούσιας.

Ο κ. Νούσιος εκδήλωσε το θαυμασμό του για το έργο και τη διαδρομή που έχει καταγράψει το Αστυνομικό Μουσείο της Καρδίτσας, διαθέτοντας ποικίλα μουσειακά αντικείμενα τα οποία δημιουργούν μία αξιοσημείωτη συλλογή-παρακαταθήκη για τη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι εκπρόσωποι του Αστυνομικού Μουσείου εξέφρασαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε συγκεκριμένα ζητήματα και ειδικότερα στην εξεύρεση χώρου στέγασης του Μουσείου που θα προσφέρει σταθερή λύση και θα ανοίξει το δρόμο εμπλουτισμού των εκθεμάτων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Νούσιος δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός είναι πάντοτε στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που αναδεικνύουν τον πολύπλευρο ρόλο της στην κοινωνία. Είναι δεδομένη η ταύτισή μου με όσα πρεσβεύει το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας, σκοπός του οποίου είναι η έρευνα, η ανάδειξη και η προβολή της πολυποίκιλης προσφοράς στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες των ενδόξων σωμάτων. Σύμφωνα με τα λόγια του ιδρυτή κ. Καλλιαντζή ‘η ιστορική μνήμη πρέπει πάντοτε να στέκεται ενεργό και δημιουργικό εμπόδιο στην εθνική μας αμνησία’».

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Με τιμές έως-80% συνεχίζονται οι Eκπτώσεις στο μοναδικό Outlet της Θεσσαλίας!