Νέα δυναμική παρουσία ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρδίτσας


Ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρδίτσας μετά την επιτυχημένη σ’ όλους τους τομείς –περασμένη αγωνιστική περίοδο, έχει ήδη αρχίσει το σχεδιασμό για τη νέα κολυμβητική περίοδο που αρχίζει σε λίγο καιρό. Το Δ.Σ. συμβούλιο του Κ.Ο.Κ. έχοντας ως μοναδικό γνώμονα τη σωστή, επιστημονική και με τους καλύτερους όρους εκγύμναση των αθλητών του προσπαθεί κάθε χρόνο να στελεχώνει όλα τα τμήματα του Ομίλου με τους κατάλληλους προπονητές δημιουργώντας έτσι τέτοιες συνθήκες ώστε οι αθλητές να προπονούνται ιδανικά κάτω από τις οδηγίες ανθρώπων που έχουν τις γνώσεις αλλά και αγαπούν το άθλημα της κολύμβησης.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των επιλογών το Δ.Σ. του Κ.Ο.Κ. για την φετινή περίοδο ήρθε σε συμφωνία και ενέταξε στο προπονητικό δυναμικό του ένα γνώριμο της καρδιτσιώτικης κολύμβησης που τίμησε επάξια τα χρώματα του Κ.Ο.Κ. σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο ένα γέννημα –θρέμμα του Κολυμβητικού τον Παπουτσή Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την κολύμβηση στον Κ.Ο.Κ. και από πολύ νωρίς έδειξε το ταλέντο στο άθλημα. Ετσι από την ηλικία των 13 ετών εντάχθηκε στην προεθνική ομάδα Κολύμβησης και αργότερα στην εθνική ομάδα.
Η εξέλιξη του ήταν ραγδαία πρωταθλητής στα 100 μ. και 200 μ. ύπτιο για πολλά χρόνια σ’ όλες τις κατηγορίες, κάτοχος πανελλήνιων ρεκόρ, διεθνείς διακρίσεις με αποκορύφωμα την 4η θέση στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα και την 7η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στην Βραζιλία στα 200 μ. ύπτιο.
Εντάχθηκε σε πολλές αθηναϊκές ομάδες και τελευταία εργαζόταν ως προπονητής στα Δελφίνια Μεταμόρφωσης έχοντας μεγάλες επιτυχίες στις μικρές ηλικίες. Είναι φοιτητής στο πτυχίο στο τμήμα Διαιτολογίας και Επιστήμης της Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Οι γνώσεις του πάνω σε θέματα διατροφής αθλητών θα βοηθήσουν τους κολυμβητές μας ώστε να έχουν μια ομαλή εξέλιξη στο άθλημα αλλά και να πετύχουν καλύτερες επιδόσεις στο αγώνισμά τους.
Η πείρα, η γνώση, η επιστημονική κατάρτιση, αλλά και η αγάπη και το μεράκι για την κολύμβηση του Αλέξανδρου πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει στην πρόοδο της κολύμβησης στην πόλη μας.
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Κολυμβητικό Όμιλο Καρδίτσας εν όψει της νέας κολυμβητικής περιόδου που πολύ σύντομα θα ξεκινήσει.
Τα γραφεία του Συλλόγου, θα είναι ανοιχτά απογευματινές ώρες 4-8 καθημερινά, τηλ. 24410 20156, 6932 635716, 6978 270374, για πληροφορίες και ενημέρωση.

 

Προηγούμενο άρθρο Μισθωμένα λεωφορεία από το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας για τη ΔΕΘ
Επόμενο άρθρο Πανηγυρίζει το Μοναστήρι Γεννήσεως Θεοτόκου Νεράϊδας Δολόπων