Ειδήσεις

Νέα του Συλλόγου Πολυτέκνων


Ενημερώνουμε τους συναδέλφους πολυτέκνους  για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο σύλλογός μας, ώστε σύντομα και εμείς, ως ξεχωριστός φορέας, να λαμβάνουμε τα διάφορα αγαθά αποκλειστικά για τα μέλη μας.

Επίσης σύντομα θα σας γνωστοποιήσουμε και την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε για τη βράβευση αριστούχων φοιτητών, μαθητών, αθλητών αλλά και νέων πολύτεκνων μητέρων.

Δυστυχώς, στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια ακολουθείται μια αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή πολιτική. Αυτό φαίνεται καθαρά και από το τελευταίο νομοσχέδιο που ετοιμάζουν να ψηφίσουν στη Βουλή, για τη λεγόμενη ταυτότητα των φύλων και τη δυνατότητα, ακόμη και ανηλίκων, να επιλέγουν το φύλο τους αντίθετα με το βιολογικό τους. Αυτά είναι επικίνδυνα παιχνιδίσματα που αποβλέπουν στην εξυπηρέτηση ορισμένων συμφερόντων, ενώ ταυτόχρονα οδηγούν στη διάλυση του ιερού θεσμού της οικογένειας, με ανεπανόρθωτες συνέπειες για την επιβίωση και το μέλλον του ελληνισμού. Ο Δημιουργός μας Θεός « «άρσεν και θήλυ έποίησε τον άνθρωπο» με σκοπό την αναδημιουργία και την αύξηση του πληθυσμού, που στη χώρα μας, δυστυχώς, υφίσταται επικίνδυνη δημογραφική συρρίκνωση.

Πάντως, για το σοβαρότατο αυτό θέμα*, η Ανώτατη Συνομοσπονδία μας οργανώνει στη Θεσσαλονίκη στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2017 το 10° Διεθνές Συνέδριο Πολυτέκνων με τη συμμετοχή έγκυρων επιστημόνων και ειδικών εισηγητών με σκοπό την κρούση τον κώδωνα του κινδύνου και να ανατρέψει τη σημερινή δυσάρεστη πληθυσμιακή κατάσταση της χώρα μας.

 

* της αθέατης γενοκτονίας

Προηγούμενο άρθρο Η ΕΝΠΕ ζητεί νομοθετικό πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας
Επόμενο άρθρο Αύριο Σάββατο η Καστανογιορτή στον Ελληνόπυργο