Ειδήσεις

Νέες επιτυχίες για τον Φωκιανό Καρδίτσας


Δυναμική για άλλη μια φορά η παρουσία του Καρδιτσιώτικου Ομίλου Αντισφαίρισης της πόλης μας Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΥ   στο  3ο Ενωσιακό E3 πρωτάθλημα κάτω των 14 & 16 ετών που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο στις 17-18/09/2016 στα ανοικτά γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης .

Οι αγώνες χαρακτηρίσθηκαν  επιτυχείς λόγω της άρτιας οργάνωσης με το πρόγραμμα των αγώνων να κυλά χωρίς καθυστερήσεις και κυρίως λόγου του καλού καιρού που βοήθησε στη μεγάλη συμμετοχή των αθλητών –τριών από όλους τους ομίλους της Κεντρικής Ελλάδας.

Ο Καρδιτσιώτικος  Όμιλος Αντισφαίρισης έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα με τους  αθλητές : Χαλιαμάλια Επαμεινώνδα και Χαρόβα Αντώνιο στην κατηγορία κάτω των 16 ετών   και τον αθλητή  Γραπατσά Φανούριο στην κατηγορία κάτω των 14 ετών.

Αξίζει να τονίσουμε την πολύ καλή παρουσία που έκαναν οι αθλητές του Σ.Ο.Α.Κ ΦΩΚΙΑΝΟΥ το Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου που μας πέρασε, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας.

Συγκεκριμένα:

Ο αθλητής Χαρόβας Αντώνιος αν και ξεκίνησε ξεκούραστα τους αγώνες του σταμάτησε στην 8κτάδα των καλύτερων αθλητών του τουρνουά, από μία ατυχή κλήρωση που τον έστειλε να αγωνισθεί εναντίων του συναθλητή του Χαλιαμάλια Επαμεινώνδα, ο ποίος σε έναν αγώνα ντέρμπυ (μεταξύ δύο Καρδιτσιωτών) που κράτησε πάνω από 2,5 ώρες και κρίθηκε στα τρία(3) sets των 6 games  μέσα στο μεσημέρι, ανέκοψε την είσοδο του στους 4 καλύτερους αθλητές της διοργάνωσης.

Ο αθλητής Χαλιαμάλιας Επαμεινώνδας ενώ ξεκίνησε με άνεση τους αγώνες του μία ατυχή κλήρωση τον έφερε αντιμέτωπο με τον συναθλητή του Χαρόβα Αντωνίο τον οποίο προσπέρασε με μεγάλη δυσκολία μπαίνοντας έτσι στους (4) καλύτερους του τουρνουά και τα μετάλλια, αφήνοντας του όμως και μεγάλη εξάντλησή αφού ο αγώνας εξελίχτηκε σε ντέρμπυ το καταμεσήμερο όπως προαναφέραμε. Στην συνέχεια και χωρίς  μεγάλο διάλειμμα ανάπαυλας η κλήρωση τον έστειλε να παίξει με τον νούμερο δύο (2)του ταμπλό, αθλητή του Φθιωτικού, Κουτσιούμπα Δημήτριο ο οποίος δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίστασης στον Καρδιτσιώτη αθλητή, τον οποίο κέρδισε, παίρνοντας αυτός το εισιτήριο για τον τελικό της κατηγορίας.

        Ο αθλητής Γραπατσάς Φανούριος στον γύρο των 16 αθλητών βρέθηκε να παίζει με τον πολύ καλό βαθμολογούμενο Λαρισαίο αθλητή Σταυρόπουλο Βασίλειο ο οποίος δεν κατάφερε να ανακόψει την νικηφόρα πορεία του Καρδιτσιώτη αθλητή, οποίος παίζοντας τένις πολύ υψηλών επιδόσεων και καταιγιστικών πόντων δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης και αντίστασης στον αντίπαλο του. Στη συνέχεια η κλήρωση τον έστειλε να παίξει με το νούμερο δύο (2) του ταμπλό τον Βολιώτη αθλητή Δεδούση Δημήτριο. Εκεί αν και ξεκίνησε δυναμικά και ενώ προηγούνταν στο 1ο  sets, το γεγονός ότι ο αντίπαλος του ήταν ξεκούραστος γιατί δεν είχε κάνει αγώνες την ίδια μέρα λόγο θέσης στο ταμπλό, του έδωσε το πλεονέκτημα να γυρίσει τον αγώνα υπέρ του καθώς και το mats, στερώντας τον την είσοδο του αθλητή της πόλης μας στους τέσσερις (4) καλύτερους αθλητές της κατηγορίας του. 

 

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ εδώ και  (25) είκοσι πέντε  χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις Ε.Φ.Ο.Α, εφαρμόζοντας πάντα  καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων εδώ και ένα (1) Μήνα και συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών και μεγάλων ανδρών-γυναικών )

και για το νέο αγωνιστικό έτος 2016-2017.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι αιτήσεις δήλωσης κυψελών διαχείμασης
Επόμενο άρθρο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κ.Α.Μ. Καρδίτσας