Νέες μεταγραφές για τη ΔΟΞΑ ΜΑΣΧΟΛΟΥΡΙΟΥ


Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. Δόξα Μασχολουρίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι με τα χρώματα της ομάδας θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο οι ποδοσφαιριστές: Κατέβας Θεόφιλος, που αγωνίζεται στην θέση του Τερματοφύλακα και αποκτήθηκε από τον Αστέρα Καρδίτσας και Κωσταράς Νικόλαος, ο οποίος αγωνίζεται ως Αμυντικός Μέσος και αποκτήθηκε από την Α.Ε. Καρποχωρίου.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες την νέα χρονιά.

Η διοίκηση του Συλλόγου εργάζεται προς την κατεύθυνση της πραγματοποίησης τουλάχιστον Δύο ακόμη μεταγραφών, στα πλαίσια της αγωνιστικής ισχυροποίησης της ομάδας με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη 1-8-2013 και ώρα 19:00 το απόγευμα, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Σδρόλια Κωνσταντίνου.

Τέλος το Δ.Σ. θέλει να ευχηθεί, ενόψει την έναρξης της προετοιμασίας, σε όλα τα Σωματεία του Νομού μας καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία και δύναμη.

Με τιμή, το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. «ΔΟΞΑ ΜΑΣΧΟΛΟΥΡΙΟΥ».

Προηγούμενο άρθρο Νέο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια από τη Π.Ε. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο 9η Ενημερωτική Συνάντηση στο Αγρόκτημα Βασιλάκου