Νέο Δ. Σ. ο Σ.Π.Α. Καρδίτσας


Χθες 26/7/2011 πραγματοποιήθηκε η Γ. Σ. του Σ. Π. Α. Καρδίτσας. Έγινε ο απολογισμός της τριετίας η οποία θεωρήθηκε επιτυχημένη . Η ανδρική ομάδα πέτυχε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία και την 2η χρονιά στην Α2 τερμάτισε στη 4η θέση που είναι η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου . Επίσης δίνεται ιδιαίτερο βάρος στις υποδομές με πολύ καλά αποτελέσματα . Η ομάδα των παμπαίδων αγωνίσθηκε στο fainal four και κατέλαβε την 2η θέση. Η γυναικεία ομάδα είχε μια καλή πορεία η οποία ανακηρύχθηκε την 1η χρονιά πρωταθλήτρια Κ . Ελλάδος .

Επίσης συζητήθηκε το χρέος που έχει η πολιτεία απέναντι στο σύλλογο που φτάνει στις 80.000 Ευρώ και η έλλειψη επικοινωνίας με τους πολιτικούς φορείς γι΄ αυτό το σοβαρό θέμα .

Στη Γ. Σ. ασκήθηκε κριτική για την απουσία των πολιτικών φορέων και η αδιαφορία τους για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η εκλογή και η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής :

Αντωνίου Ηλίας Πρόεδρος

Τρίγκας Ηλίας Αντιπρόεδρος

Βογιατζής Χρήστος Γ. Γραμματέας

Σαλιαράκης Χρήστος Ταμίας

Ξηροφώτος Νίκος Γ. Αρχηγός

Τρέμμας Βασίλειος Γ. Δ/ντής

Ζήσης Χρήστος Ειδ. Γραμματέας

 

Το απερχόμενο Δ.Σ. ευχαριστεί για την βοήθεια και συμπαράσταση προς το Σύλλογο τα τρία (3) χρόνια τόσο από τους επιχειρηματίες της πόλης όσο και τους φιλάθλους .

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. βάζει πλώρη για νέους στόχους τόσο στο Ανδρικό τμήμα όσο και στο Γυναικείο που θα κάνει υπερήφανους όλους τους Καρδιτσιώτες .

 

ΤΟ Δ. Σ.

 

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή του Γ.Σ Καρδίτσας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών
Επόμενο άρθρο ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ IC 47/48 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΑΘΗΝΑ- ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ