Ειδήσεις

Νίκος Καραγιάννης : Διεκδικώ την Προεδρία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας


Με ειλικρίνεια και καθαρότητα , όπως θεωρώ ότι πράττω πάντα, κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία  η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, την οποία πάντα υπηρέτησα , μπορεί και πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της χώρας. Προς αυτή την κατεύθυνση θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος αλλά και όλων των πολιτών.

Με καθαρότητα, ειλικρίνεια , τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο και πολιτική πρόταση, πιστεύω ότι μπορώ να εκπροσωπήσω την παράταξη και να βοηθήσω, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι   και υπό την ηγεσία του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, να κάνουμε την παράταξη ελκυστική, ειδικά για τους νέους ανθρώπους, για να είναι έτοιμη όχι απλά να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας αλλά να αποτελέσει αξιόπιστη και μακροπρόθεσμη εναλλακτική πρόταση για τον τόπο.

Όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι δεν αρέσκομαι σε μεγάλα λόγια και  ανέξοδες υποσχέσεις και ότι συνηθίζω να λέω πάντα την αλήθεια. Το ίδιο θα κάνω και τώρα.

Δέσμευσή μου είναι ότι με ειλικρίνεια και εντιμότητα θα δουλέψω για μια ΝΟΔΕ ανοικτή, αξιόπιστη , ακηδεμόνευτη, με πολιτική πρόταση και αξιοπρεπή παρουσία μαζί με όλο το συμβούλιο. Και από την επόμενη μέραθα είμαστεόλοι μαζί στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας.

 

                                              Νίκος Γ. Καραγιάννης

                                    Μαθηματικός- M.ScΠληροφορικής

                              Διευθυντής 7ου Γυμνασίου Καρδίτσας

 

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση προγράμματος εξετάσεων της επαγγελματικής δραστηριότητας
Επόμενο άρθρο Πολιτιστική – φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ι.Μ.