Να αναλάβουν τις ευθύνες τους καλεί τους συμβούλους ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Β. Παππάς


Στις δύσκολες στιγμές που ζούμε μοναδική προτεραιότητα πρέπει να αποτελούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, απόρροια της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.

Οι ώρες αυτές απαιτούν σοβαρότητα, ωριμότητα, ομόνοια και αποφασιστικότητα.

Θέτουμε προ των ευθυνών τους όλους αυτούς που:

  • Επέλεξαν το δρόμο της διάσπασης και της διχόνοιας.
  • ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να εγκρίνουν τις δαπάνες για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου στις εορταστικές εκδηλώσεις που σκοπό είχαν την τόνωση της τοπικής αγοράς την περίοδο των Χριστουγέννων.
  • ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να ενισχύσει οικονομικά το Επιμελητήριο την προσπάθεια των συναδέλφων μας στη Λίμνη Πλαστήρα, που διοργανώνουν το «χωριό του Άγιου Βασίλη» στα Καλύβια Πεζούλας.
  • ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να εγκρίνουν τον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου, θέτοντας ουσιαστικά σε καθεστώς ομηρίας έναν Δημόσιο Οργανισμό.
  • ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να ψηφήσουν πρακτικά συνεδριάσεων στις οποίες ήταν απόντες και άλλες φορές για απαράδεκτους λόγους όπως μη αρεστής γραμματοσειράς.
  • ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ με την απουσία τους να συμμετέχουν σε σημαντικά θέματα συζήτησης του ΔΣ που αφορούν τα μέλη μας όπως προβλήματα με ΙΚΑ – ΟΑΕΕ- Τράπεζες.

Ευτυχώς για εμάς (και δυστυχώς για κάποιους άλλους) όλοι μας κρινόμαστε καθημερινά.

Αυτές τις ώρες το ΕΓΩ πρέπει να υποχωρεί μπροστά στο ΕΜΕΙΣ και οποιασδήποτε άλλες πιθανές (προσωπικές – πολιτικές) επιδιώξεις πρέπει να μένουν μακριά από τον Επιμελητηριακό θεσμό.

Το Επιμελητήριο αποτελεί κοιτίδα της επιχειρηματικότητας και όχι εφαλτήριο προσωπικών φιλοδοξιών και πολιτικών σκοπιμοτήτων!

Για τελευταία φορά καλούμε όλους τους συναδέλφους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων μακριά από την λογική των “ομάδων” και του μηδενισμού.

 

Ο Πρόεδρος

 

Οι σύμβουλοι του Επιμελητηρίου

Δημητρίου Αθανάσιος

Ζηγογιάννης Κωνσταντίνος

Κακκάβας Θωμάς

Νικολαϊδη Εύη

Παπανικολάου Νικόλαος

Πρίτσας Χρήστος

Τσιτσιρίγκας Απόστολος

Ψαρρής Αριστείδης

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων στα Λουτρά Σμοκόβου
Επόμενο άρθρο Σε Καρδίτσα και Τρίκαλα η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων