Να ξαναγίνουμε η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη – Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε από την Καρδίτσα ο Κυρ. Μητσοτάκης


«Η χώρα περνάει κρίσιμες στιγμές και σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές η ύπαρξη μιας ισχυρής κεντροδεξιάς παράταξης είναι περισσότερο απαραίτητη». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε  το πρωί της Δευτέρας, από την Καρδίτσα όπου βρέθηκε, ο βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έφθασε στην πόλη μας στις 10.30 το πρωί και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με στελέχη του κόμματος, αλλά και πολλούς πολίτες  που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που επισκέφθηκε την περιοχή μας και κάλεσε τους πολίτες να  τον εμπιστευτούν.

Σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως «Η Ν.Δ. πρέπει να ξαναγίνει από συρρικνωμένο κόμμα η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη». Προσθέτοντας πως «Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και η χώρα μας χρειάζεται μια σοβαρή αντιπολίτευση».

Αναφερθείς στα της οικονομίας,  ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως επίκειται μία πολύ κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup, αλλά δεν είναι καθόλου σαφές ότι θα εγκριθεί η εκταμίευση της νέας δόσης. Και συμπλήρωσε, λέγοντας πως η κυβέρνηση εμφανίζεται αδύναμη να υλοποιήσει το Μνημόνιο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα.

 

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Νέα νίκη πέτυχε η εφηβική ομάδα του ΣΠΑΚ