Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ : «Όλοι στο συλλαλητήριο της Τετάρτης»


Σε μια χώρα που η ανεργία έχει φτάσει στο 30% (των νέων στο 60%!!!), η ελληνική κοινωνία φτωχοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς, το Κοινωνικό Κράτος καταρρέει κι ενώ είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν δεκαετίες υψηλών ρυθμών ανάπτυξης για να επιστρέψουμε – απλώς – στα προ κρίσης, επίπεδα, έρχεται η προχειρότητα του Νέου Λυκείου να μας καταδείξει την ανικανότητα του Υπουργείου Παιδείας να διαχειριστεί το δικαίωμα κάθε μαθητή τόσο στη βασική γνώση όσο και στην εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι πολίτες της Καρδίτσας ανήσυχοι για τις τραγικές συνέπειες που επιφέρει το εν λόγω νομοσχέδιο αντιδρούν και ενώνουν τις φωνές τους με καθηγητές, δασκάλους, γονείς και μαθητές στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 12 Νοεμβρίου.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας στηρίζει την κινητοποίηση της Τετάρτης και καλεί όλους τους υπαλλήλους σε μαζική συμμετοχή την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία προκηρύσσοντας παράλληλα στάση εργασίας 12 π.μ. με 3 μ.μ. ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή των συναδέλφων.

 

Για το Δ.Σ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                   Ο Γ. Γραμματέας

Βάιος Μπάτρας                                                                                Κώστας Παπατσιμούλης

Προηγούμενο άρθρο Κάλεσμα συμμετοχής στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο
Επόμενο άρθρο Στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου «World Travel Market –VTM 2014» η Περιφέρεια Θεσσαλίας