Ειδήσεις

Ντέρμπι Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας-Σοφάδων


Την Κυριακή 9/04 στις 11.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας  η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας (ΚΒΑ)  αναμετρήθηκε με την ακαδημία των Σοφάδων στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  MINI  μπάσκετ αγοριών  με έτος γέννησης  μεγαλύτερο του 2004, που ξεκίνησε για όλους τους συλλόγους της Καρδίτσας που αποτελούν μέλη της ένωσης σωματείων καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της ένωσης.

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας (ΚΒΑ) που αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ένωσης Σωματείων Θεσσαλίας, πιστή στον προγραμματισμό της για συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα  μπάσκετ όπου η ηλικία των αθλητών της το επιτρέπει, παρέταξε μια δωδεκάδα αθλητών αποτελούμενη από τους:

Κουτσιούμπας Γεώργιος, Ξηροφώτος Κων/νος, Μαυρογιώργος Σωτήριος, Μπέσσας Ιωάννης, Σπάνιας Γεώργιος, Μαυραντζάς Παναγιώτης, Γιαννακός Θρασύβουλος, Φαντέλας Γεώργιος & Κων/νος, Μιχάλης Νικόλαος, Παπαστογιάννης Ιωάννης, Φασιανός Θωμάς.

Τα παιδιά αυτά έδωσαν τον πρώτο επίσημο αγώνα του συλλόγου και έφεραν το πρώτο νικηφόρο ροζ φύλλο αγώνα στον σύλλογο. Για την ιστορία  το παιχνίδι έληξε με σκορ 36-35. Σημαντικότερο όμως και από αυτήν την ιστορική νίκη είναι η προσπάθεια των αθλητών να παίξουν με βάση αυτά που έχουν διδαχτεί 3 χρόνια τώρα από τους πολύπειρους προπονητές τους Κων/νο Σερίφη, Κυριάκο Τσαρμπόπουλο, Δημήτρη Λέτσιο. Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τους αθλητές και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια με πολλές ακόμα νίκες.

Προηγούμενο άρθρο Στη Βουλή για την Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά ο Κ. Αγοραστός
Επόμενο άρθρο Στον ΣΘΕΒ συνάντηση για το Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ