Ντίνος Ρόβλιας: Περί λαϊκισμού, ρύπων και συσυκοφαντίας


  Σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ντίνος Ρόβλιας έκανε την εξής δήλωση:

 Δεν είναι η πρώτη φορά, που κακόπιστα δημοσιεύματα επιχειρούν ανεπιτυχώς να με θίξουν πολιτικά με διαστρεβλώσεις σχετικά με την επιστημονική και επαγγελματική μου πορεία, που προηγήθηκε της πολιτικής μου πορείας. Ο «Τύπος της Κυριακής» όμως υπερέβη την κακοπιστία και επέλεξε την συκοφαντική δυσφήμιση, διατυμπανίζοντας με πηχυαίο τίτλο ότι δήθεν δικηγορώ και μάλιστα υπέρ συγκεκριμένων υποθέσεων , ενώ είμαι Υφυπουργός.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας υπό τον ψευδή και συκοφαντικό τίτλο «Yπουργός συνήγορος μεγαλοεργολάβων κατά του Δημοσίου» υπηρετεί οικτρά τόσο τον λαϊκισμό, όσο και την νοσηρή φαντασία.

Είναι προφανές ότι δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με το θέμα του δημοσιεύματος, αλλά και ούτε και θα μπορούσα να έχω.

Όπως είναι γνωστό, είμαι εκτός δικηγορίας και δεν έχω ασχοληθεί ως δικηγόρος με καμία υπόθεση εδώ και επτά (7) χρόνια.

Δεν χειρίστηκα καμία υπόθεση ούτε καν και μετά την άρση του συνταγματικού ασυμβίβαστου.

Ούτως ή άλλως η ενασχόλησή μου με την πολιτική απορροφά όλη τη δραστηριότητά μου. Όταν δικηγορούσα πάντως (και για να μην ανησυχούν οι κύριοι του Τύπου της Κυριακής), δικηγορούσα με τρόπο απολύτως ηθικό και βεβαίως νόμιμο.

Η γκρίζα δημοσιογραφία των προσωπικών εμπαθών επιθέσεων, με τους παραπλανητικούς τίτλους-ρύπους και τα προφανή κίνητρα, πολιτικά και αύξησης κυκλοφορίας φύλλων , σίγουρα δεν μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο.

Περιμένω από την εφημερίδα να ανακαλέσει όσα συκοφαντικά άμεσα ή έμμεσα μου αποδίδει , διαφορετικά το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

Τέλος, διερωτώμαι αν  είναι τυχαίο ότι γίνομαι στόχος τέτοιων επιθέσεων , μετά από μια σειρά πρωτοβουλιών  , που έλαβα στον χώρο των δημοσίων προμηθειών, για την αντιμετώπιση εστιών διαφθοράς , που «ροκανίζουν» το  δημόσιο χρήμα .

Προηγούμενο άρθρο Επ’ αυτοφώρω σύλληψη τριών (3) ημεδαπών ΡΟΜ για κλοπή συσκευών μεταλλικών δοκών και άλλων αντικειμένων στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Σημαντικά πλεονεκτήματα από τη δημιουργία Αιολικών – Φωτοβολταϊκών πάρκων για το Ν. Καρδίτσας