Ξεκίνησαν οι περιοδείες του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κώστα Τσιάρα


Tην προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 25ης  Ιανουαρίου εγκαινίασε, ο Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Κώστας Τσιάρας, επισκεπτόμενος το Σταυρό, την Καρδιτσομάγουλα και το Αγναντερό, όπου και πραγματοποίησε τις πρώτες του ομιλίες.

Ο κ. Τσιάρας, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αναλογιστούν, που βρίσκονταν η Ελλάδα το 2012, με τα εγκληματικά σφάλματα της διακυβέρνησης του κ. Παπανδρέου, που κατέστρεψαν τη χώρα. «Αναλάβαμε την χώρα σε μια χαοτική κατάσταση, την ώρα που ολόκληρος ο κόσμος προεξοφλούσε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη» τόνισε χαρακτηριστικά και  συνέχισε:

«Από τότε έως σήμερα διανύσαμε πολύ δρόμο. Αποφύγαμε την χρεωκοπία και φτάνει πλέον η ώρα, που τα μνημόνια θα αποτελούν οριστικά παρελθόν. Έγιναν ασφαλώς και λάθη στην πορεία, που κόστισαν στην κοινωνία. Αλλά σε ένα τέτοιο χάος που αντιμετωπίσαμε και σε μια τέτοια κοσμογονία αλλαγών που ακολούθησε, επόμενο ήταν να υπάρχουν και λάθη. Ωστόσο, μετά τα την πρώτη περίοδο της ασφυκτικής  δημοσιονομικής προσαρμογής, με τα πρώτα θετικά αποτελέσματα αρχίσαμε να δίνουμε στον κόσμο τις πρώτες ανάσες και να αποκαθιστούμε τις αδικίες, ειδικά στους πιο αδύναμους. Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός στην προχθεσινή του ομιλία στην Λάρισα,  ήμασταν σε διαπραγμάτευση με την Τρόικα για την μείωση των φορολογικών συντελεστών, ειδικά του ΕΝΦΙΑ. Αυτήν την διαπραγμάτευση, με την βοήθεια των Ελλήνων, θα την συνεχίσουμε και μετά την 25η Ιανουαρίου και θα την ολοκληρώσουμε με επιτυχία, για να ανοίξει ο δρόμος για Ανάπτυξη μέσα στην Ευρώπη, για σταθερότητα και ευημερία».

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τσιάρας κατέληξε, πως δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε στον πολίτικο τυχοδιωκτισμό κάποιων τις θυσίες των Ελλήνων, να αφήσουμε την πατρίδα να κατακρημνιστεί στην αβεβαιότητα και την αστάθεια και να χαθούν πολύτιμοι πόροι για την οικονομία, όπως τα χρήματα των επιδοτήσεων, που παίρνει ο Έλληνας αγρότης. Η ευθύνη των πολιτικών κομμάτων είναι να πούνε την αλήθεια στους πολίτες. Μετά αυτή η ευθύνη περνά στον Ελληνικό λαό για να βάλλει με την ψήφο του θα οριστικά τέλος στον «μεταπολιτευτικό» λαϊκισμό, που διέλυσε επί τρεις δεκαετίες την χώρα, και να αποδοκιμάσει τους όψιμους εκφραστές του.

 

Προηγούμενο άρθρο Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ : Ανακοίνωση για την επίσκεψη Σαμαρά στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας