Ειδήσεις

Ξεκίνησε η καλλιτεχνική πορεία του Αρίωνα


Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Καρδίτσης «Ο ΑΡΙΩΝ»  από τονπερασμένο Σεπτέμβρη ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία με την προετοιμασία της χορωδίας με νέο ρεπερτόριο τραγουδιών που ετοίμασε με μεράκι ο μαέστρος μας Χρήστος Σάλτης.

Τα τραγούδια έτυχαν μεγάλης αποδοχής τόσο από τους παλιούςχορωδούς του συλλόγου όσο και από αυτούς που προστέθηκαν στην ομάδα μας πρόσφατα.

Συνέπεια της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών αλλά και του πλουσίου ρεπερτορίου μας ήρθαν οι πρώτεςπροσκλήσειςγια συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων.

Έτσι και φέτος,θα παρουσιάσουμε το πλούσιο καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων Εορτασμών του ΔήμουΚαρδίτσαςστην εκδήλωση της «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥΠΟΛΗΣ»στις 18 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Κυριακή καιώρα 9 το βράδυ, στην αίθουσα του Παυσιλύπου.

Επίσης για την επόμενη χρονιά και πιο συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουάριου 2017 ο σύλλογος των Απανταχού εκ του Νομού Καταγόμενων Καρδιτσιωτών μας προσκάλεσε να παρουσιάσουμε, για πρώτηφορά, το πρόγραμμά μας στην ετήσιαεκδήλωσήτους,που περιλαμβάνει πλειάδα καλλιτεχνικών δρώμενων.

Επιπλέον στις 19 Φεβρουαρίου2017 ο σύλλογός μας θα παρουσιάσει στα πλαίσια του 17ου Φεστιβάλ«ΑΡΙΩΝ» το πρόγραμμάτου με συμμετοχή και άλλων χορωδιών από διάφορα μέρη  της  Χώρας.Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν με νέο δελτίοτύπου ενώ ήδη ο σύλλογος μας εξετάζειπροσκλήσειςσυμμετοχήςκαι σε φεστιβάλ που θα διοργανωθούν σε διάφορες πόλεις της Χώρας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ

Προηγούμενο άρθρο Μαγνήτης των παιδιών η Παυσιλυπούπολη
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα ταινιών στο Δημοτικό Κιν/θέατρο Καρδίτσας