Ειδήσεις

Ξεκινάει το πρόγραμμα στειρώσεων του Δήμου Καρδίτσας για το 2019


Ο Δήμος Καρδίτσας ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και ξεκινάει το πρόγραμμα στειρώσεων για το 2019 μέσα στο πλαίσιο για την διαχείριση Αδέσποτων Ζώων  θηλυκών και αρσενικών που περιλαμβάνει την στείρωση, τον αντιλυσσικό εμβολιασμό, την ηλεκτρονική σήμανση στο όνομα του Δήμου και καταγραφή στη Βάση Δεδομένων, εξετάσεις  αίματος και  αποπαρασίτωση.

Ο συμβεβλημένος κτηνίατρος είναι ο κ. Μπουντούρης Παναγιώτης, όπου θα πραγματοποιούνται οι στειρώσεις των αδέσποτων ζώων του Δήμου Καρδίτσας καθώς και η απαραίτητη φροντίδα ενός τραυματισμένου αδέσποτου στα όρια του Δήμου, όταν αυτό χρειαστεί.

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι, όταν αντιλαμβάνονται την παρουσία ιδιαίτερα ενός θηλυκού σκύλου, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 24410-76000 να καταγράφεται το αίτημα και σε συνεργασία με τα Φιλοζωικά Σωματεία και τον υπάλληλο του Δήμου να μπαίνει στη λίστα, ώστε να πραγματοποιηθεί η στείρωση και η επανατοποθέτησή του.

Ο Δήμος Καρδίτσας ευχαριστεί τον Φιλοζωικό Όμιλο Καρδίτσας και το Πολιτιστικό Σωματείο Διασώζω για την άψογη συνεργασία για την διεκπεραίωση αυτού του σκοπού.

Ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια όλων θα έχουμε λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους, περισσότερη φιλοζωική συνείδηση και περισσότερους υπεύθυνους ιδιοκτήτες σκύλων ώστε να μην τα εγκαταλείπουν.Μαζί μπορούμε περισσότερα! Σεβασμός σε κάθε μορφή ζωής!

Προηγούμενο άρθρο Νέα Πορεία για το Δήμο Μουζακίου - Εκ Θεού άρξασθε
Επόμενο άρθρο H ΙΡΑ Καρδίτσας έγινε 30 ετών