Ειδήσεις

Ξεκινά η νέα θητεία για το Δήμαρχο Γ. Σακελλαρίου στο Δήμο Παλαμά


Νέα δημοτική θητεία στο τιμόνι του Δήμου Παλαμά για τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Γιώργο Σακελλαρίου, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Στο Δημαρχείο του Παλαμά βρέθηκαν τη Δευτέρα οι απερχόμενοι και ορισθέντες νέοι Αντιδήμαρχοι, για τη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, παρουσία του Δημάρχου κ. Σακελλαρίου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας για την περίοδο που ξεκινά.  Για τη Δημοτική Αρχή του Παλαμά, η διαδικασία είναι «εσωτερική»στο Συνδυασμό «Συμμαχία Ανασυγκρότησης Δήμου Παλαμά»με τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους του, μετά τη νίκη στις εκλογές του Ιουνίου για δεύτερη θητεία.

Καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών, Διοικητικών, Τεχνικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικής     Διακυβέρνησης Προγραμματισμού και Διαφάνειας, Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, Πολιτικής Προστασίας, Αθλητισμού και Αθλητικών Έργων, αναλαμβάνει η κ. Φούντα-Κηρύκου Ουρανία, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον απερχόμενο κ. Τσιρώνη Ιάσονα. Στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου, και Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης, Παιδείας και Πολιτισμού, Αντιδήμαρχος ορίστηκε ο κ. Νασιούλης Κώστας, παραλαμβάνοντας από τον απερχόμενο κ. Ξένο Χρήστο. Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σελλάνων αναλαμβάνει ο κ. Γούλας Θανάσης, παραλαμβάνοντας από τον κ. Μοσχόπουλο Απόστολο, ενώ στην Δημοτική Ενότητα Φύλλου αναλαμβάνει εκ νέου Αντιδήμαρχος ο κ. Κοντοβάϊος Θωμάς.

Καλή και δημιουργική θητεία, ευχήθηκε ο Δήμαρχος κ. Σακελλαρίου στους νέους Αντιδημάρχους, ευχαριστώντας παράλληλα τους απερχόμενους για τη συνεργασία και το έργο που επιτελέστηκε στην προηγούμενη περίοδο. Η στενή και καλή συνεργασία όλων των Δημοτικών Συμβούλων, των νέων Προέδρων και Συμβουλίων Κοινοτήτων του Δήμου, καθώς και των επερχόμενων Διοικήσεων των Δημοτικών Επιχειρήσεων, είναι ο κύριος παράγοντας της επιτυχίας και του έργου μας στη νέα δημοτική περίοδο που ξεκινά σήμερα, δήλωσε ο κ. Σακελλαρίου.

Παράλληλα, στο Δημαρχείο του Παλαμά, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και η παράδοση – παραλαβή μεταξύ του απερχόμενου Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Παλαμά κ. Μπακαβέλου Βάϊου και του Νέου Προέδρου κ. Τσιγαρδά Δημήτρη.

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά, προγραμματίζεται για την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, για τη διενέργεια των δημαιρεσιών για την ανάδειξη των οργάνων του Δήμου.

 

Προηγούμενο άρθρο Κλειστή για συντήρηση την Τετάρτη 4/9 και την Πέμπτη 5/9 η παιδική χαρά του Παυσιλύπου
Επόμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες σε υπαίθριες πεπονιές