Ξεκινούν οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας


Ξεκινούν οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας. Η παιδική ομάδα (αθλητές γεννηθέντες τα έτη 1998 και 1999) θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου. Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 θα γίνει η πρώτη συνάντηση για τα τμήματα μίνι (γεννηθέντες το 2000,2001) στο κλειστό του 4ου Γυμνασίου, ενώ την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 θα μπουν στο γήπεδο οι ομάδες junior (γεννηθέντες τα έτη 2002 έως 2006).

Όσοι γονείς και παιδιά θέλουν να μετέχουν στις ακαδημίες μπάσκετ, μπορούν να βρεθούν τις παραπάνω ώρες και ημέρες στα γήπεδα που αναφέρονται. Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στον Κώστα Κομποδιέτα (τηλ. 693-6922792).

Σε τουρνουά στον Παλαμά η ανδρική ομάδα

Στο τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνουν οι Τιτάνες Παλαμά, θα πάρει μέρος το Σαββατοκύριακο η ανδρική ομάδα. Είναι ένα πρώτο πολύ δυνατό τεστ για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας των παικτών. Το Σάββατο στις 19.30 μ.μ. στο κλειστό του Παλαμά, ο Α.Σ.Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει το Φοίνικα Λάρισας, ομάδα Γ’ Εθνικής που φέτος έχει εντυπωσιάσει με τις μεταγραφικές της κινήσεις αποκτώντας παίκτες με εμπειρία από την Α1 Εθνική. Ανάλογα με τα αποτελέσματα του Σαββάτου, θα βγουν και τα ζευγάρια των αγώνων της Κυριακής. Στο τουρνουά μετέχουν βέβαια οι οικοδεσπότες Τιτάνες Παλαμά αλλά και η Μεταμόρφωση Βόλου, όλες τους ομάδες Γ’ Εθνικής. Αν και η προετοιμασία βρίσκεται μόλις στο πρώτο στάδιο, οι φιλικοί αγώνες του Σαββατοκύριακου θα δώσουν στο Σπύρο Παππά την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνατότητες της ομάδας απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Προηγούμενο άρθρο Οι δάσκαλοι της Καρδίτσας συμμετέχουν στα συλλαλητήρια της ΔΕΘ
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας για τις εξελίξεις στη Συρία