Ξεχωριστή εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στη Μαγούλα


Μία ξεχωριστή εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείου Μαγούλας παρουσία του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού, του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου κ. Φροξυλιά και πλήθους κατοίκων του χωριού.
«Συγχαίρω το Διευθυντή και τους Δασκάλους του Σχολείου, όπως επίσης και τους Μαθητές για τη  μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν, καταξιώνοντας έτσι το ρόλο του δημόσιου σχολείου. Επίσης συγχαίρω τους γονείς  των μαθητών που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του σχολείου. Αναφορικά με το μήνυμα της ημέρας θέλω να τονίσω πως επιβάλλεται εμείς οι Έλληνες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η χώρα μας να αναδείξουμε τις πλούσιες αρετές του έθνους μας, να απομονώσουμε τα όποια μειονεκτήματά μας και βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις να ανακτήσουμε την Εθνική μας Υπερηφάνεια και  Αξιοπρέπεια. Μέσα από σκληρή δουλειά και συνέπεια να προετοιμάσουμε το μέλλον των παιδιών μας με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς» τόνισε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στο σύντομο χαιρετισμό του.

Προηγούμενο άρθρο Καταργείται η ΛΔ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που είχε έδρα την Καρδίτσα και μεταφέρεται στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Γυναίκες του Κόσμου: Προβολή φωτογραφιών της πολυβραβευμένης φωτορεπόρτερ Μάρως Κουρή