Ξύλα για τους δημότες της Τοπικής Κονότητας Μουζακίου


Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Μουζακίου, μέσω της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου και σε συνεργασία με το Δασαρχείο επέτρεψαν σε άπορους δημότες  κατοίκους του Μουζακίου να προμηθευτούν δωρεάν τα καυσόξυλά τους για το φετινό χειμώνα από το Δημοτικό Δάσος Μουζακίου.

Η όλη επιχείρηση έγινε υπό την καθοδήγηση του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ. Πούπη και την εποπτεία του Δασαρχείου Μουζακίου και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα αφού ικανοποιήθηκε το σύνολο των δημοτών που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον να προμηθευτούν τα καυσόξυλά τους από το δάσος.

«Αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας και τη βιώνουν οι πολίτες μας δυσάρεστα, ο Δήμος Μουζακίου και το Τοπικό Συμβούλιο Μουζακίου αποφασίσαμε να παραχωρήσουμε σε άπορους δημότες μας καυσόξυλα από το Δημοτικό Δάσος Μουζακίου, στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τους πολίτες να εξασφαλίσουν στο ελάχιστο τη θέρμανσή τους το χειμώνα. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα και θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Μουζακίου και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συνεργασία τους, όπως  επίσης και το Δασαρχείο Μουζακίου για την αμέριστη συμπαράστασή του και τη βοήθεια που παρείχε σ’ αυτή την προσπάθεια. Τέλος ευχαριστώ και όλους τους δημότες μας για την άριστη συνεργασία που είχαμε» δήλωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου κ. Νίκος Πούπης

Προηγούμενο άρθρο Οι Θεσσαλοί του κόσμου συγχαίρουν τη ΛΕΦΚ
Επόμενο άρθρο Ο ΣΕΑΝ γιόρτασε την 28η Οκτωβρίου