Ειδήσεις

Οι αγρότες απέκλεισαν την Εφορία Καρδίτσας – Προανήγγειλαν νέα ένταση των κινητοποιήσεων


Με μαζική παρουσία αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας αλλά και άλλων εργαζομένων, το πρωί της Τετάρτης, έγινε αποκλεισμός της Εφορίας της Καρδίτσας.

Οι συγκεντρωμένοι, με πανό και συνθήματα, απαίτησαν για άλλη μια φορά την απόσυρση των αβάσταχτων μέτρων που τους οδηγούν στο ξεκλήρισμά τους.

Τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους αγρότες εξέφρασε και ο Σύλλογος Εργαζομένων στη ΔΟΥ, ενώ δηλώσεις έκανε ο πρόεδρός τους κ. Γ. Μπατράς.

Στους συγκεντρωμένους μίλησαν εκ μέρους της ΕΟΑΣ Καρδίτσας ο Β. Μπούτας και ο Κ. Τζέλλας, οι οποίοι εκφράζοντας τη μαχητική διάθεση και την αποφασιστικότητα των αγροτών προανήγγειλαν «νέα ένταση των κινητοποιήσεων, αφού δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμιά απάντηση από τον πρωθυπουργό στο πλαίσιο των αιτημάτων που εδώ και μήνες κατέθεσαν».

Δήλωσαν ακόμα ότι «η συμπαράσταση των λαϊκών στρωμάτων που εκφράζεται και σήμερα με την παρουσία σωματείων εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, γυναικών, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, μας δίνει τη σιγουριά της νίκης».

Τέλος, τόνισαν ότι είναι «αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν τον αγώνα τους από διασπαστικές κινήσεις και κάθε είδους προβοκάτσιες».

Καταλήγοντας, προανήγγειλαν την παρουσία των αγροτών στα δικαστήρια της Λάρισας την Παρασκευή, όπου δικάζονται συνάδελφοί τους για τη συμμετοχή σε παλιότερες κινητοποιήσεις.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στην τουριστική έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ του Τελ Αβίβ συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 45χρονος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών