Ειδήσεις

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες τιμούν τον Νικόλαο Πλαστήρα


Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12.00′ μ.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα τελέσει με την δέουσα επισημότητα την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή των επιφανών Καρδιτσιωτών, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Σεραφείμ Τίκα (που καταγόταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας) και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα (που γεννήθηκε στην Καρδίτσα και καταγόταν από το Μορφοβούνι της Λίμνης Πλαστήρα).

Θα χοροστατήσει εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου Β’.

Για τη ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ θα μιλήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Νούσιος και για τη ζωή και το έργο του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα θα μιλήσει ο Δήμαρχος Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων θα αποδώσει τις δέουσες τιμές.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του Τόπου, όλα τα Καρδιτσιώτικα, Θεσσαλικά, Μικρασιάτικα και Χιακά σωματεία.

Όποιος φορέας ή σωματείο επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι ή να αποστείλει τιμητικό άγημα του χορευτικού του τμήματος ή για οποιαδήποτε πληροφορία για την εκδήλωση, να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών έως και την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Κ. Νούσιου με αντιπροσωπεία της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καρδίτσας