Ειδήσεις

Οι γυναίκες του Παλαμά έκοψαν την πίτα τους


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση έγινε στο καφέ jigger, σε ένα όμορφο, ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον με την παρουσία πλήθος κόσμου, που αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα. Η συμμετοχή όλων και η συμπαράσταση δίνει δύναμη και αισιοδοξία στο Σύλλογο για πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις.

Την εκδήλωση ομόρφυναν με τις μουσικές τους επιλογές οι μουσικοί: Σπύρος Βαιόπουλος στο μπουζούκι και φωνή, Γιώργος Πρασσάς στα πλήκτρα και Ντίνα Εγγλέζου στη φωνή.

Το δώρο που συνόδευε το φλουρί ήταν ένα υπέροχο setκοσμήματος.Η τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Αναστασία Κορομπίλια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο ΔήμαρχοςΠαλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου και ο βουλευτής Ν. Καρδίτσας κ. Γ. Κωτσός,οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωσηκαι ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και ευημερία.

Επίσης , η κ. Έφη Πετροπούλου πρόεδρος του Δ.Σ. Παλαμά ,

ο κ. ΒάιοςΜπακαβέλος πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ,

ο κ. Μοσχόπουλος πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ,

η κ. Ράνια Φούντα Αντιδήμαρχος Παλαμά,

η κ. Αθανασία Κρικώνη πρόεδρος Τ.Κ. Προαστίου,

ο κ. Μπανάσος δημοτικός σύμβουλος, καθώς και εκπ/ποι: του Συλλόγου Αιμοδοτών, του αθλητικού συλλόγου Ηρακλής, του Γυμναστικού Συλλόγου Παλαμά, του Συλλόγου ΓυναικώνΕρμητσίου, της Μουσικής Σχολής Παλαμά, τουΣυλλόγου των Καραγκούνηδων, του Συλλόγου Δρώμενα, του Συλλόγου των Καλυβακίων, του Χορευτικού Συλλόγου Βλοχού.

Τις ευχές τους έστειλαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Καρδίτσας κ. Νούσιος και ο Πρόεδρος πολιτιστικών συλλόγων Ν. Καρδίτσας κ. Στεργιόπουλος.

 

Προηγούμενο άρθρο Χρυσό Βραβείο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στο μνημόσυνο του π. Γεώργιου Μεταλληνού ο Μητροπολίτης κ.κ. Τιμόθεος