Ειδήσεις

Οι εμποροϋπάλληλοι στηρίζουν τους γιατρούς


Το «Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου νομού Καρδίτσας» δείχνει και με την φυσική παρουσία την αμέριστη συμπαράσταση και συμπαράταξη στον αγώνα των εργαζομένων στην Υγεία. Έτσι, αντιπροσωπία του Σωματείου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 21/5 στην κινητοποίηση, που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην Υγεία στηρίζοντας τα αιτήματά τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά με ίσα δικαιώματα για όλους χωρίς κανέναν διαχωρισμό. Όταν, λοιπόν, σταματούν τα υποκριτικά χειροκροτήματα κυβέρνησης και μεγαλοεπιχειρηματιών φαίνεται η αβυσσαλέα πολιτική που εφαρμόζεται και πέρασε όλο το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση με διάφορες ΠΝΠ και την ενεργή συμμετοχή ή συναίνεση σύσσωμων των αστικών κομμάτων.

Για άλλη μια φορά τονίσαμε και τονίζουμε ότι η πολιτική αυτή χτυπάει όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα. Όλο τον κόσμο του καθημερινού μόχθου σε πόλη και χωριό. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που, πριν από την πύλη του νοσοκομείου και την κινητοποίηση των Υγειονομικών, το σωματείο βρέθηκε στη ΔΕΗ στο πλευρό των μικρομεσαίων αγροτών. Γιατί ακριβώς όχι μόνο οι αγρότες αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι του κλάδου μας καλούνται να χρυσοπληρώσουν την ενέργεια ενώ οι ίδιοι είναι απλήρωτοι. Καλούνται για άλλη μια φορά να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και όταν δεν το μπορούν βρίσκονται αντιμέτωποι με την απειλή της διακοπής και το μαχαίρι στο λαιμό χωρίς να μπορούν να καλλιεργήσουν, να ταΐσουν την οικογένειά τους.

Κοινά είναι τα προβλήματα, κοινή η πηγή τους, κοινή πρέπει να είναι και η λύση τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δείξουν τη αλληλεγγύη, τη συμπαράστασή τους σε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη σπίθα αγωνιστικότητας, αντίστασης, συνδέοντας τα προβλήματα που είναι κοινά για όλους μας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Δήλωση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την βράβευση της Καρδίτσας