Οι ΕΟΑΣ θα τιμήσουν την επέτειο του Κιλελέρ


Οι Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας – Λάρισας, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «η Άνοιξη» και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Μπλόκου της Νίκαιας τιμούν τον ηρωικό ξεσηκωμό των κολίγων στο Κιλελέρ πριν 103 χρόνια, και δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργηθούν τα νέα σύγχρονα τσιφλίκια και να γίνουμε κολίγοι όπως επιβάλει η πολιτική της ΚΑΠ της Ε.Ε.
Την Κυριακή 10 Μάρτη, στις 11 το πρωί, στο χώρο της θυσίας των κολίγων στο μνημείο του Κιλελέρ αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών της Θεσσαλίας, και των Συντονιστικών Επιτροπών Αγώνα των Μπλόκων θα καταθέσουν συμβολικά  στεφάνι τιμώντας τον αγώνα των κολίγων και δίνοντας αγωνιστική συνέχεια στο πολυήμερο αγώνα των μπλόκων.
Δυναμώνουμε τους Αγροτικούς Συλλόγους, συγκροτούμε νέους, ενισχύουμε τις αγωνιστικές Ομοσπονδίες ώστε με καλύτερους όρους να δώσουμε τους νέους αγώνες για την επιβίωση των φτωχών και μεσαίων αγροτών. Όπλο μας η αλληλεγγύη και λαϊκή συμμαχία με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης, την νεολαία ώστε να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε την πολιτική που μας οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση, να ανοίξει ο δρόμος για ανάπτυξη προς όφελος του λαού μας.
Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας
Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας
Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «η Άνοιξη»
Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Τιμήθηκε η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας - Από το Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας