Οι “ΗΜΕΡΕΣ FRANCHISE” έρχονται την Κυριακή στην Καρδίτσα


Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 11:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σε χώρο της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Εκθεσης Καρδίτσας, ημερίδα με θέμα το franchise. Οι «ΗΜΕΡΕΣ FRANCHSE 2008» αποτελούν μία οργανωμένη εκστρατεία ενημέρωσης που πραγματοποιείται από το περιοδικό FRANCHISE DEAL και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας. Μέγας χορηγός είναι η ALPHA BANK ενώ χορηγοί είναι οι αλυσίδες SPEEDEX και CONTOURS EXPRESS.

Σύμφωνα με τον κ. Φώτη Γεωργόπουλο εκδότη του περιοδικού FRANCHISE DEAL, «σκοπός των ημερίδων είναι να ενημερώσουμε από κοντά τους κατοίκους πόλεων εκτός της Αθήνας για το πώς μπορούν να ανοίξουν μία επιχείρηση με franchise αλλά και τι θα πρέπει να προσέξουν πριν εμπιστευθούν τα χρήματά τους στις εταιρείες που θα επιλέξουν. Παράλληλα θα παρουσιαστούν τρόποι χρηματοδότησης του επιχειρηματικού τους ονείρου αλλά και θα παρουσιαστούν γνωστές εταιρείες που επιθυμούν να αναπτυχθούν στο νομό Καρδίτσας». Οι συμμετέχοντες μπορούν να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις για περισσότερες πληροφορίες με τους εκπροσώπους εταιρειών ή με τους έμπειρους συμβούλους franchise.

«ΗΜΕΡΕΣ FRANCHISE 2008» ξεκίνησαν με ιδιαίτερη επιτυχία τον Ιανουάριο. Κάθε εβδομάδα το επιτελείο το περιοδικού FRANCHISE DEAL μαζί με καταξιωμένους συμβούλους και εκπροσώπους εταιρειών επισκέπτονται μία πόλη της Ελλάδας έχοντας σαν στόχο να απαντήσουν όλα τα ερωτήματα των υποψήφιων επιχειρηματιών. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις πόλεις η αίθουσες ήταν κατάμεστες , δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον των κατοίκων της περιφέρειας για τη νέα επιχειρηματικότητα. Ως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί οι ΗΜΕΡΕΣ FRANCHISE στο Βόλο, στα Χανιά στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα, στην Κομοτηνή, στην Καλαμάτα, στην Πάτρα, στη Ρόδο, στη Κοζάνη, στη Σαντορίνη, στη Κέρκυρα και την προηγούμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο Κρήτης. Επόμενος σταθμός είναι η Λάρισα την Τρίτη 14 Οκτωβρίου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας όμως καλό είναι να έχετε εξασφαλίσει θέση καλώντας στο 210 6898770 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο http://www.franchising.com.gr/

Προηγούμενο άρθρο Σημαντική η προσφορά του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»
Επόμενο άρθρο Σχέδιο στήριξης των τραπεζών