«Οι καθηγητές … ξαναπαίζει » από το Πολυφωνικό Ωδείο !!!


Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιεί το Πολυφωνικό Ωδείο σήμερα Πέμπτη 7:45 μμ στο ‘Αερόστατο’ όπου πρωταγωνιστές δεν θα είναι οι μαθητές του Ωδείου, όπως συνηθίζει να κάνει, αλλά οι καθηγητές.

Συγκεκριμένα,  οι καθηγητές όλων των επιμέρους ενόργανων Σχολών και τάξεων του Ωδείου, θα παρουσιάσουν πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων στα όργανα τα οποία διδάσκουν :Πιάνο, Βιολί, Κλασική Κιθάρα, Ακορντεόν, Φωνητική, Κλαρίνο, Ηλεκτρική Κιθάρα, Ντραμς, Μπουζούκι, Σαξόφωνο, Φλάουτο, Λαούτο, Φωνητική, Ηλεκτρικό Μπάσο. Θα εμφανιστούν ντουέτα και τρίο ( δύο πιάνα, πιάνο-βιολί, κιθάρα-φλάουτο, ακορντεόν-κλαρίνο, μπουζούκι-πιάνο, σαξόφωνο-κιθάρα κ.ά. σε ανάλογους συνδυασμούς) και θα παρουσιάσουν έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, παραδοσιακή μουσική, ρεμπέτικα και λαϊκά και γενικά έργα που καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα της μουσικής.

Μια πρωτότυπη εκδήλωση η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε πέρυσι και τείνει να καθιερωθεί ως από τις πλέον ενδιαφέρουσες με το ενδιαφέρον του φιλόμουσου κοινού της Καρδίτσας να είναι πολύ μεγάλο. Εξάλλου είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει το Πολυφωνικό Ωδείο τις επόμενες μέρες – ως τα Χριστούγεννα – στις οποίες τα Σύνολα από μαθητές του Ωδείου (Ορχήστρες και Χορωδίες) θα ερμηνεύσουν τραγούδια και μελωδίες γιορτινές από όλο τον κόσμο.

Η σημερινή εκδήλωση με τίτλο «Οι καθηγητές … ξανά παίζει » θα πραγματοποιηθεί στο ‘Αερόστατο’ με ώρα έναρξης 7:45 μμ και φυσικά με είσοδο δωρεάν.

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Εγκρίθηκαν πιστώσεις από το ΕΣΠΑ για την συνέχιση έργων στη Θεσσαλία