Ειδήσεις

Οι οικοδόμοι συμπαρίστανται στους αγρότες


Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων νομού Καρδίτσας συμπαρίσταται και συμπαρατάσσεται στο δίκαιο αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Οι μικρομεσαίοι αγρότες, όπως άλλωστε και εμείς οι ίδιοι, χτυπιούνται από την ίδια πολιτική που εφαρμόζεται χρόνια τώρα από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, την ΕΕ, το ΔΝΤ, την ΕΚΤ προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου, των μεγάλων αγροτικών επιχειρήσεων, των σύγχρονων τσιφλικάδων. Η ίδια πολιτική, που έχει οδηγήσει το σύνολο σχεδόν των οικοδόμων στην ανεργία, στην ανέχεια, ετοιμάζει τη μαζική έξοδο των μικρομεσαίων αγροτών από την παραγωγή προσθέτοντάς τους στο μακρύ κατάλογο των ανέργων.

Καλούμε τα μέλη του Συνδικάτου αλλά και κάθε οικοδόμο της πόλης και των χωριών του νομού, επειδή ακριβώς κοινά είναι τα προβλήματά μας και κοινοί θα πρέπει να είναι και οι αγώνες μας, να συμμετέχουν στο πλευρό του Συνδικάτου στο Συλλαλητήριο Συμπαράστασης, που θα γίνει στη Λάρισα την Παρασκευή 3/2 και ώρα 6 το απόγευμα.

Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού την Παρασκευή 3/2 στις 4:30 μ.μ. στην Πέτρινη Τράπεζα της Καρδίτσας, για να φύγουμε για τη Λάρισα.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ                                              ΘΩΜΑΣ ΝΤΑΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για την κοστολόγηση
Επόμενο άρθρο Κοπή βασιλόπιτας του Σ.Ε.Α.Ν Καρδίτσας