Οι ομάδες οργανώνονται στο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού


Την Παρασκευή, 16 Αυγούστου, έγινε η πρώτη προ-συνάντηση για το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώνει η Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου.

Από τη συνάντηση αυτή διαφάνηκε ο σχηματισμός τεσσάρων ομάδων (Κόκκινη, Κίτρινη, Πράσινη, Μπλε) που θα αποτελούνται από άτομα όλων των ηλικιών.

Στις ομάδες δόθηκε η πρώτη αποστολή ως την επόμενη προ-συνάντηση της Δευτέρας 19 Αυγούστου: Να φορέσουν σε όσο μεγαλύτερο ποσοστό το χρώμα της ομάδας τους στην επόμενη συνάντηση στην “αποθήκη” (ΜΠΛΕ 6:30μ.μ., ΚΟΚΚΙΝΗ 7:00μ.μ., ΚΙΤΡΙΝΗ 7:30μ.μ., ΠΡΑΣΙΝΗ 8:00μ.μ. & ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ όλων των ομάδων 9:00μ.μ.)

Οι ομάδες, ως τότε και σύμφωνα με τις οδηγίες που τους δόθηκαν, πρέπει να συμπληρωθούν με άτομα όλων των ηλικιών, να βρουν όνομα και έμβλημα. Επίσης, να καθορίσουν μέλη τους ως ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ και ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (20-23 Αυγούστου) θα γίνονται δύο συναντήσεις στην πλατεία: μία πρωινή (έναρξη αποστολών 10:30 π.μ.) και μια απογευματινή (ανασκόπηση, βαθμολογία 7:30 μ.μ.).

Προηγούμενο άρθρο Η εγκληματικότητα και η ασυδοσία των λαθρομεταναστών στην Καρδίτσα συνεχίζεται
Επόμενο άρθρο Ξεκινάει ο 2ος κύκλος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2013