Ειδήσεις

Οι Σοφάδες έστειλαν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας


Μία ζεστή αγκαλιά υποδοχής έγιναν μικροί και μεγάλοι στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου στους Σοφάδες για να υποδεχτούν τους πρεσβευτές της δράσης «Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη».

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στη δεκάλεπτη παραμονή τους οι φιλοξενούμενοι ποδηλάτες αφού πήραν μία ανάσα δροσιάς, έκαναν αναφορά στο σημαντικό θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και στην αναγκαιότητα της στις μέρες μας.

Οι εκπρόσωποι φορέων που πήραν στη συνέχεια το λόγο τόνισαν τις σοβαρές ελλείψεις της χώρας μας σε αίμα και το εκπαιδευτικό κενό σε αυτό τον τομέα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ. κ. Ιωάννης Κουτσομηλιάς, ο εκπρόσωπος  της τοπικής Εκκλησίας  πατήρ  Χρήστος Ψαχούλας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Σοφάδων κ. Δημήτριος Δεληγιάννης , η πρόεδρος της   Τοπικής  Κοινότητας Μελισσοχωρίου κ. Ζωή  Βαϊοπούλου, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Ευριπίδης Χατζής, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Σοφάδων κ. Ευάγγελος Ζαβλάγκας,εκ μέρους του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων ο αρχιφύλακας κ. Ιωάννης Μακρής,  ο υποδιευθυντής του 1ου  Δημοτικού Σοφάδων κ. Κων/νος Σακκάς , ο πρόεδρος του ποδηλατικού ομίλου Καρδίτσας κ. Θωμάς Αρβανίτης, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου κ. Ευθυμία Χαρίση, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας  ΗΡΑΚΛΗΣ Σοφάδων κ. Ηλίας Καβαλάρης, η ποδοσφαιρική ομάδα της Μαυραϊκής και πλήθος μαθητών όλων των σχολικών βαθμίδων.

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για την Ημέρα του Επισκέπτη στο Κ.Υ. Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Νέα αποκτήματα για την ΑΣΑ Καρδίτσας