Οι τεχνικοί ΟΤΕ Καρδίτσας για το ασφαλιστικό


Η συγκυβέρνηση Καμμένου – Τσίπρα συνεχίζοντας την πολιτική που συμφωνήθηκε στα πλαίσια των τριών μνημονίων, συνεχίζοντας την πολιτική των προκατόχων της, προχωρά στην ουσιαστική κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, των τελευταίων ασφαλιστικών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει για τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα. Αυτό το σχέδιο δε γίνεται αποδεκτό με τίποτα, ούτε διορθώνεται, ούτε μπαλώνεται.

Σε συνδυασμό με το φορολογικό, τα εργασιακά, τις απολύσεις, την ανεργία, τις περικοπές μισθών και συντάξεων, την ακρίβεια, ζούμε μια βάρβαρη πολιτική απ’ την οποία κανείς δε γλυτώνει, κανείς δε μένει άθικτος. Εργάτες, υπάλληλοι, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, όλοι συνθλίβονται για να βγουν από την οικονομική κρίση άθιχτες οι μεγάλες επιχειρήσεις, τα μεγάλα συμφέροντα.

Η αντίσταση σ’ αυτή τη βάρβαρη πολιτική είναι επιβεβλημένη. Ο καθένας μας έχει υποχρέωση στον εαυτό του και στα παιδιά του να αντιδράσει, να κινητοποιηθεί, να εμποδίσει την υλοποίησή της, να την ανατρέψει. Ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, όλοι μαζί όμως μπορούμε να εμποδίσουμε τα μέτρα, να προκαλέσουμε τριγμούς στην κυβέρνηση και στους υποστηρικτές της κρυφούς και φανερούς, να δημιουργήσουμε συνθήκες ανατροπής.

Σήμερα που οι μικροί και μεσαίοι αγρότες είναι στους δρόμους και αγωνίζονται για να μπορέσουν να μείνουν στα χωράφια τους απαιτείται να ξεσηκωθεί η εργατική τάξη, οι άλλοι εργαζόμενοι, τα άλλα λαϊκά στρώματα και όλοι μαζί εργάτες, υπάλληλοι, αγρότες, μικροεπαγγελματίες να απαιτήσουμε, να μην τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει στη βουλή το νόμο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό. Το ίδιο μήνυμα στέλνουμε και στις αντιπολιτευόμενες δυνάμεις που συμφωνούν με τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και το στηρίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Οι μεθοδεύσεις όλων τους, τα ψέματα, οι εκβιασμοί του λαού και οι απόπειρες τρομοκράτησής του για να δεχτεί τη σφαγή, δεν πρέπει να περάσουν.

Για την τοπική διοίκηση Καρδίτσας

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Α. Γατσογιάννης Β .Κρανιάς

Προηγούμενο άρθρο Οι Οικογενειακές Ομάδες της Αλ-Ανών διοργανώνουν το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριό τους στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Η εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στη Λαζαρίνα