Οι τεχνικοί του ΟΤΕ Καρδίτσας απεργούν


Τα μέτρα που προσπαθεί να περάσει η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μαζί με την τρόικα, για να εξυπηρετήσει τα μεγάλα συμφέροντα, επιβάλλει όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου ΟΤΕ και των άλλων κλάδων να είμαστε συσπειρωμένοι και αλληλέγγυοι. Μόνο μέσα από τη συλλογικότητα, τη μαζικότητα και τον αγώνα μας μπορούμε να διασφαλίσουμε αξιοπρεπή εργασιακά δικαιώματα, αξιοπρεπείς μισθούς και αξιοπρεπή δουλειά.

Για χιλιάδες εργαζόμενους η συμμετοχή στην απεργία επηρεάζει τα οικονομικά τους, όμως η υποχώρηση και η αδράνεια είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες απώλειες και για εμάς και για τα παιδιά μας. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδα να κρατήσουμε ότι απέμεινε και να κερδίσουμε, η μόνη λύση είναι ο αγώνας κατά της φιλοεργοδοτικής πολιτική της κυβέρνησης και κατά της μεγαλοεργοδοσίας που οδηγούν σε πλήρη εξαθλίωση εργαζόμενους, συνταξιούχους, αγρότες και μικροεπαγγελματίες.

Όσο συνεχίζεται αυτή η πολιτική, όσο οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι φτωχοποιούνται, όσο οι άνεργοι αυξάνονται και πληθύνονται μια είναι η επιλογή: αγωνιστική συσπείρωση στα συνδικάτα και μαζικός ταξικός αγώνας.

Με τη μαζική συμμετοχή στην Γενική Απεργία την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου να βροντοφωνάξουμε: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !

Ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας.

 

                  Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γραμματέας

 

 

                   Β. Κρανιάς                                                                  Κ. Νασιόπουλος

 

Προηγούμενο άρθρο Οι εργαζόμενοι στους δήμους αντιστέκονται στην πολτιική της φτώχειας
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος Δασκάλων Καρδίτσας καλεί τα μέλη του σε απεργία