Ειδήσεις

Οι ψηφιακές δεξιότητες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας


Το Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών, του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, και ο Δήμος Τρικκαίων, σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Ψηφιακές δεξιότητες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας», στο πλαίσιο της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση, με τη συμμετοχή της Google Ελλάδας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.  Τόσο ο Δήμος Τρικκαίων όσο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι μέλη της Εθνικής Συμμαχίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου, στον Μύλο Ματσόπουλου, στην  Αίθουσα Δημοτικού Κινηματογράφου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Google Ελλάδας θα ανακοινώσει το επιτυχημένο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πρόγραμμα «Ψηφιακές δεξιότητες για την ανάπτυξη του τουρισμού». Το πρόγραμμα απευθύνεται στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους του τουρισμού και στοχεύει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου με τη χρήση του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Επιπροσθέτως, μετά τη λήξη της εκδήλωσης, στον ίδιο χώρο, το Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών θα παρουσιάσει σε σεμινάριο με κοινό-στόχο όλες τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας, το πιλοτικό πρόγραμμα επιδοτούμενης πρακτικής άσκησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις ψηφιακές δεξιότητες «Ψηφιακή Ευκαιρία».

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Τόνις Σφήνος ανάβει το δέντρο των Χριστουγέννων την Παρασκευή στο Fashion City Outlet
Επόμενο άρθρο Μαζική η συμμετοχή στο αγροτικό συλλαλητήριο