Ολοκλήρωση του έργου Νεράϊδα- Τριφύλλα ζητά η Ασημίνα Σκόνδρα


Με αναφορά της στη Βουλή, η Βουλευτής του Νομού μας κ. Ασημίνα Σκόνδρα έθεσε στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρυσοχοΐδη το ζήτημα του οδικού δικτύου της τοπικής κοινότητας Νεράϊδας-Καρδίτσας.

Η κ. Σκόνδρα ενημέρωσε τον κ. Χρυσοχοΐδη ότι απαιτείται να βρεθεί το συντομότερο δυνατό ανάδοχος, που θα αναλάβει το έργο ασφαλτόστρωσης  του τμήματος Νεράϊδα-Τριφύλλα του οδικού άξονα Λίμνης Πλαστήρα-Καρπενησίου. 

«Πρόκειται για ένα έργο κομβικής σημασίας που ενώνει όχι μόνο δύο Νομούς, αλλά δύο Περιφέρειες. Η ολοκλήρωση του οδικού αυτού τμήματος, δίνει την δυνατότητα να διευρυνθεί η επισκεψιμότητα στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα και γενικότερα στο Νομό. Θα τονώσει ακόμα τις εμπορικές δραστηριότητες και θα διευκολύνει τους κατοίκους των δύο όμορων Νομών στις μετακινήσεις και συναλλαγές τους», τόνισε χαρακτηριστικά η Βουλευτής.

Ενημέρωσε επίσης τον Υπουργό η κ. Σκόνδρα ότι οι εργασίες σταμάτησαν τον Αύγουστο του 2011 λόγω θανάτου του εργολήπτη. Από τότε βρισκόμαστε σε φάση υποκατάστασης του αναδόχου και στο μεσοδιάστημα, λόγω εγκατάλειψης του έργου, τα όμβρια ύδατα εισέρχονται στον οικισμό Νεράϊδα με κίνδυνο κατολισθήσεων.

Η κ. Σκόνδρα ζήτησε από τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη να προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βρεθεί άμεσα ανάδοχος, που θα προχωρήσει στην ασφαλτόστρωση, ώστε να αποπερατωθεί το εν λόγω έργο του σημαντικού οδικού άξονα Λίμνης Πλαστήρα-Καρπενησίου.

Προηγούμενο άρθρο Επιτυχίες των αθλητών του Γ. Σ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εγκαίνια για την έκθεση ζωγραφικής στον Ελληνόπυργο