Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις στο Ωδείο Ευθυμιάδη


Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις των σπουδαστών του αναγνωρισμένου από το κράτος ΄΄ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ΄΄ .

Οι πτυχιακές και οι διπλωματικές εξετάσεις του ΄΄ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ΄΄ πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη Εξεταστικής Επιτροπής διορισμένης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, που αποτελείτο από κορυφαίες προσωπικότητες (συνθέτες, διευθυντές συμφωνικής ορχήστρας και χορωδίας, μουσικοπαιδαγωγοί, καθηγητές ανωτέρων Θεωρητικών και Πρωτοψάλτες) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι Εξετάσεις διενεργήθηκαν στην έδρα του Ωδείου ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία αφού εξέτασε τους υποψηφίους γραπτώς και προφορικώς , αποφάσισε και έδωσε τα παρακάτω διπλώματα και πτυχία.

ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ:

  1. Παπαεμανουήλ Γρηγόριος του Βασιλείου με βαθμό Άριστα.

ΠΤΥΧΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ:

  1. Ιακωβάκη Κωνσταντία του Βαΐου με βαθμό Άριστα.

  2. Ζαρέντη Δήμητρα του Νικολάου με βαθμό Άριστα.

  3. Νάκου Μαρία του Σπυρίδων με βαθμό Άριστα.

  4. Παπάρας Γεώργιος του Βασιλείου με βαθμό Λίαν Καλώς.

ΠΤΥΧΙΟ ΒΙΟΛΙΟΥ:

  1. Κοκκινόπουλος Κωνσταντίνος του Αθανασίου με βαθμό Άριστα.

ΠΤΥΧΙΟ ΠΙΑΝΟΥ:

  1. Κυπριωτάκης Γεώργιος του Δημητρίου με βαθμό Άριστα.

ΠΤΥΧΙΟ ΚΙΘΑΡΑΣ:

  1. Κυριακάκης Αριστείδης του Εμμανουήλ με βαθμό Άριστα.

  2. Πετρίδου Αναστασία του Νικολάου με βαθμό Λίαν Καλώς.

ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ:

  1. Γατής Αθανάσιος του Νικολάου με βαθμό Άριστα.

ΠΤΥΧΙΟ ΦΛΑΟΥΤΟΥ:

  1. Ντορμπούδης Εμμανουήλ του Νικολάου με βαθμό Άριστα.

Μετά το πέρας των πτυχιακών εξετάσεων η Επιτροπή συνεχάρη τους σπουδαστές για την επιτυχία τους, ευχόμενη ανοδική πορεία και πρόοδο στον χώρο της Μουσικής Εκπαίδευσης και Τέχνης καθώς επίσης και τους υπεύθυνους καθηγητές και την Διεύθυνση του ΄΄ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ΄΄ για το υψηλό επίπεδο μουσικών γνώσεων, τις οποίες αυτό παρέχει.

Παράλληλα στο Ωδείο γίνονται καθημερινά μαθήματα οργάνων και θεωρίας και κατά τους θερινούς μήνες (Ιούλιο – Αύγουστο) ενώ συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά το Κοινωνικό Ωδείο για ευπαθείς οικονομικά οικογένειες.

Το ΄΄ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ΄΄ φέτος έχει προσθέσει στο δυναμικό του εκτός των καθιερωμένων κλασσικών, παραδοσιακών και μοντέρνων οργάνων, νέα μαθήματα όπως μουσικοθεραπεία, γκάιντα, καβάλι, μουσική τεχνολογία, μουσική παραγωγή για DJ, σύνθεση και σαξόφωνο.

Προηγούμενο άρθρο 524 θέσεις μέσω ΕΣΠΑ σε παιδικούς και ΚΔΑΠ στο Νομό μας
Επόμενο άρθρο Την Κυριακή 4 Αυγούστου ο 14ος κολυμβητικός διάπλους στη λίμνη Πλαστήρα