Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες φύτευσης που είχαν προγραμματιστεί από τους κ.κ. Γ. Μαντάνη και Φ. Παπαντώνη


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες φύτευσης καλλωπιστικών φυτών και δενδρυλλίων (κορομηλιές, μουριές, ιπποκαστανιές, τριανταφυλλιές, σκίμια-φωτείνια κ.α) που είχαν προγραμματιστεί από τους κ.κ. Γ. Μαντάνη και Φ. Παπαντώνη, να γίνουν στο χώρο του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου (ΤΕΙ Λάρισας), στο Παράρτημα της Καρδίτσας. Μετά από μελέτη του συνεργάτη δασοπόνου κ. Παπαντώνη έγινε ο σχεδιασμός και η σχετική προετοιμασία και μετά την έγκριση της σχετικής δαπάνης από το ΤΕΙ/Λ υλοποιήθηκαν οι εργασίες αγοράς & μεταφοράς.
Ο περιβάλλοντας χώρος του νέου κτιρίου του Τμήματος ΣΤΕΞ έγινε έτσι ωραιότερος, και στις φυτεύσεις συμμετείχαν περίπου 30 σπουδαστές του Τμήματος, οικειοθελώς, όπως και οι σπουδαστές της Πρακτικής άσκησης. Στη δενδροφύτευση βοήθησε και ο αίθριος καιρός!!!
Οι εργασίες  φύτευσης ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας, στο προαύλιο χώρο του Τμήματος, υπό την εποπτεία του κ. Παπαντώνη, ενώ συμμετείχαν και οι καθηγητές του Τμήματος, κ. Καραστεργίου και κ. Σκαρβέλης, όπως και ο Προϊστάμενος κ. Γεώργιος Νταλός. Η πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά των κ.κ. σπουδαστών -ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες  καλλωπισμού του χώρου- αναγνωρίζεται από τη διοίκηση του Τμήματος και ήταν μια «βιωματική μάθηση» για τα ίδια τα παιδιά!
Η συνεισφορά του συνεργάτη, Δασοπόνου κ. Φώτη Παπαντώνη αναγνωρίζεται από τη διοίκηση του Τμήματος και εκτιμάται δεόντως. Ευχαριστίες και προς το ΤΕΙ Λάρισας για την έγκριση της δαπάνης αγοράς του φυτευτικού υλικού.

Προηγούμενο άρθρο Δημήτρης Σιούφας: «Ενέργεια και Τουρισμός οι χώροι ανάταξης για ανάπτυξη»
Επόμενο άρθρο Γ. Βαϊόπουλος: "…Οχι Να’ χουν την επιρροή για Ικανοτη…"