Ολοκληρώθηκε η νέα πίστα για την εξέταση των υποψηφίων οδηγών δικύκλων


Μια σημαντική υποδομή για την εξέταση υποψηφίων οδηγών δικύκλων αποκτά η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε η κατασκευή της πίστας εξέτασης υποψηφίων οδηγών δικύκλων στο χώρο της εμποροπανήγυρης στο ύψος του περιφερειακού κοντά στην Καρδιτσομαγούλα. Η νέα πίστα πληροί όλες τις προδιαγραφές για την διενέργεια των εξετάσεων και αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά το έργο των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών, των εκπαιδευτών των σχολών οδήγησης και των εκπαιδευομένων που θα έχουν πλέον επιπλέον διευκολύνσεις στη διαδικασία εκμάθησης.
Η σύμβαση για το έργο υπογράφηκε στις 20 Αυγούστου 2014 στο ποσό των 64.800,00 € (εργασίες 52.682,92 € και ΦΠΑ 23% 12.117,08€).
Οι εργασίες που εκτελέστηκαν αφορούσαν στην διαμόρφωση της πίστας πρακτικής εξέτασης . Συγκεκριμένα κατασκευάστηκε βάση οδοστρωσίας μεταβλητού πάχους ώστε οι διάδρομοι της πίστας να αποκτήσουν το επιθυμητό υψόμετρο. Επίσης κατασκευάστηκε νέος ασφαλτοτάπητας σε ολόκληρη την επιφάνεια της πίστας.
«Πρόκειται για ένα αναγκαίο έργο υποδομής που έρχεται να στηρίξει την προσπάθεια για καλύτερη εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών, η οποία με τη σειρά της θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον τομέα της οδικής ασφάλειας» δήλωσε για το έργο ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

 

Προηγούμενο άρθρο Αγιασμός και εγκαίνια για το 1ο Λύκειο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Μετέφερε λαθραία τσιγάρα με το τρένο - Πιάστηκε στον Παλαιοφάρσαλο