Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η Τελική Φάση του 3oυ Κυπέλλου Σύγχρονου Τάβλι


Ολοκληρώθηκε η Τελική Φάση του 3oυ Κυπέλλου Σύγχρονου Τάβλι Backgammon που πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14/5.  Νικητής της διοργάνωση και Κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Θανάσης Σταρίδας ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Ηρακλή Τσιαμαντά με 15-9.
Στους ημιτελικούς που προηγήθηκαν ο Θαν. Σταρίδας κέρδισε την Βιβή Σκριμπώνη με 13-11 και ο Ηρ. Τσιαμαντάς τον Χρ. Νταλανίκα με 13-4.
Ο κυπελλούχος θα διεκδικήσει την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε αγώνα μπαράζ με τον κυπελλούχο Λάρισας.

Συνεχίζεται με την 14η και προτελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon). Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 18/5 και ώρα 18.00΄ στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Απομένουν μόνον 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον των παικτών βρίσκεται πλέον στην κορύφωσή του τόσο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου όσο και για την εξασφάλιση των προνομιούχων θέσεων για την συμμετοχή στο 1ο Ατομικό Πρωτάθλημα Backgammon Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα στις 16-18 Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι νικητές εκτός από τα έπαθλα λαμβάνουν και προϊόντα του χορηγού του Ομίλου μας Οινοποιείου «Domaine Monsieur Nicolas» του Γιώργου Καραμήτρου τον οποίο ευχαριστούμε για την συνδρομή του στην προσπάθειά μας για την ανάδειξη του αθλήματος και της περιοχής μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζεται το πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Πανελλήνια Αντικαρκινική Εβδομάδα – Δράσεις και στην Καρδίτσα