Ολοκληρώθηκε ο οδικός άξονας Βλάσι – Πετρίλο


Ένα σημαντικό έργο υποδομής για τους κατοίκους της Αργιθέας αλλά και τους πολλούς επισκέπτες της περιοχής, το οποίο ολοκληρώθηκε μόλις προχθές, επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Πιο συγκεκριμένα ο κ Τσιάκος επισκέφθηκε το οδικό τμήμα Βλάσι – Πετρίλο, στο οποίο έπεσε και το τελευταίο ασφαλτικό και αποδόθηκε σε χρήση για τους διερχόμενους οδηγούς. Πρόκειται για δρόμο μεγάλης σημασίας, καθώς διευκολύνει την μετάβαση των κατοίκων από το ένα χωριό στο άλλο. Αξίζει να σημειώσουμε πως έως σήμερα η μετάβαση από το ένα χωριό στο άλλο, απαιτούσε χρονικό διάστημα περίπου 20 έως 25 λεπτών, ενώ τώρα ο χρόνος αυτός έχει συντομευθεί σε μόλις πέντε λεπτά.

Επίσης ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί και τους πολλούς επισκέπτες της Ι.Μ. Σπηλιάς, καθώς συντομεύει και διευκολύνει τη διαδρομή.

Ακόμη ο συγκεκριμένος δρόμος θα μπορεί τους χειμερινούς μήνες, όταν υπάρχουν έντονες χιονοπτώσεις, να αποτελεί εναλλακτική διαδρομή και να αποκτούν ευκολότερη οδική πρόσβαση, οι κάτοικοι προς τα αστικά κέντρα.

Ο Αντιπεριφερειαρχης Καρδίτσας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο.

«Ήταν δέσμευση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ Αγοραστού αλλά και δική μου, ο εν λόγω δρόμος να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Είναι ένας δρόμος που εξυπηρετεί τους κατοίκους της Αργιθέας και διευκολύνει την καθημερινότητα τους. Επίσης βοηθάει στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή, καθώς διευκολύνει σημαντικά τη οδική πρόσβαση των επισκεπτών στην Ι.Μ. της Σπηλιάς. Θα ήθελα να επαναλάβω πως στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, κάνουμε ότι είναι δυνατόν για τη στήριξη των κατοίκων του ορεινού όγκου του νομού μας».

Προηγούμενο άρθρο Υποτροφίες Αλεξόπουλου: Σπουδές με υποτροφία στην κτηνιατρική και στα Τ.Ε.Ι. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Δήλωση Κ. Τσιάρα για το αποτέλεσμα των εκλογών