Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε το 3ο Πρωτάθλημα Backgammon


Το 3ο Πρωτάθλημα Backgammon ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής την Πέμπτη 25/5. Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο Ευαγ. Λωρίδας ο οποίος κατάφερε στις τελευταίες αγωνιστικές να ξεπεράσει τους υπόλοιπους διεκδικητές και να κατακτήσει ταυτόχρονα και τον τίτλο του Πρωταθλητή για την περίοδο 2016-17.
Την 2η θέση του πρωταθλήματος κατέκτησε ο Θανάσης Σταρίδας ο οποίος ισοβάθμησε μεν με τον Ευαγ. Λωρίδα αλλά υπολείπεται στο κριτήριο του ποσοστού επιτυχιών. Στην τρίτη θέση ο Χρήστος Γρούτσος σε ισοβαθμία μεν με τον Θανάση Παππά (4η θέση) αλλά προηγούμενος με 2-1 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Στην 5η θέση ο Μιχάλης Χριστοφοράκης ισοβαθμώντας με τον Ανδρέα Καραμπινά (6η θέση) και προηγούμενος σε ποσοστό επιτυχιών. Την 7η θέση κατέκτησε η Βιβή Σκριμπώνη και την 8η ο Θανάσης Δημάκης.
Συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή και τους λοιπούς νικητές με την ευχή των επιτυχών εμφανίσεων και στην διαδικασία του 1ου Ατομικού Πρωταθλήματος Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Ιουνίου στην Καρδίτσα.
Θερμές ευχαριστίες στον Χορηγό μας Οινοποιείο «Domaine Monsieur Nicolas» του Γιώργου Καραμήτρου για την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθειά μας για την ανάδειξη του αθλήματος και της περιοχής μας

Προηγούμενο άρθρο Προσκυνηματική εκδρομή στην Ι.Μ. Κορώνης
Επόμενο άρθρο Ενδιαφέρουσες ομιλίες στο ΤΕΙ Θεσσαλίας