Ειδήσεις

Ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία το Φεστιβάλ Κιθάρας στην Λίμνη Πλαστήρα


Παρουσία του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα κου Δημήτριου Τσιαντή, του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού κου Γεώργιου Γώγουλου, της Δημοτικής Συμβούλου Λίμνης Πλαστήρα κας Όλγας Χρήστου και του εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, Πατέρα Δημήτριου, έγινε η χθεσινή μεγαλειώδης συναυλία της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, στο Ξενοδοχείο Nevros, στα πλαίσια του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, υπό την Διεύθυνση του Πέτρου Ρίστα, στην κύρια συναυλία του Φεστιβάλ. Σολίστ στην Συναυλία ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, με δισκογραφία στην Sony Classical, Στέλιος Γκόλγκαρης και ο διεθνούς φήμης Σολίστ, Μιχάλης Σουρβίνος. 

Πάνω από 150 κιθαριστές από όλο τον κόσμο, παρακολούθησαν το Φεστιβάλ, που διεξάγεται και φέτος, στην Λίμνη Πλαστήρα, 1-6 Ιουλίου.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν ενεργά οι διακεκριμένοι Σολίστ & Καθηγητές: Βασίλης Μαστοράκης, Αντώνης Μυτακίδης, Νίκος Κουτρής,  Κατερίνα Καρυώτη, καθώς και το Ορχηστρικό Σύνολο ArtGuitaRistasυπό την Διεύθυνση του Μαέστρου Πέτρου Ρίστα.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, εμφανίσθηκαν επίσης οι Κιθαριστικές Ορχήστρες, της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, Θεσσαλίας, Ανατ. Μακεδονίας υπό την Διεύθυνση του Αντώνη Μιτζή, Δράμας υπό την Διεύθυνση της Νίκης Ζάκα, Δυτ. Μακεδονίας υπό την Διεύθυνση του Ισίδωρου Αντωνίου, Καστοριάς υπό την Διεύθυνση της Γιούλας Αντωνίου.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 45χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Επόμενο άρθρο 5η Ενημερωτική συνάντηση στο Αγρόκτημα Βασιλάκου